"Jeg er full av motivasjon"

Denne ukens blogg er Amanda-Kristine. På bloggen får vi lese om alt hun inspireres av, reise, mat, tips og mye mer! Det er viktig for henne at man skal bli inspirert, motivert og i godt humør av å lese en blogg. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 1

Hei Amanda-Kristine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det utrolig bra for tiden faktisk. Spesielt fordi jeg driver å bestiller oss ny reise som jeg gleder meg helt enormt mye til. Jeg er full av inspirasjon etter sommeren og da føles det ekstra herlig å være ukens blogg. Jeg er full av motivasjon og gleder meg til å dele alt med dere.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere lese alt jeg selv inspireres av og som jeg selv elsker å lese på andres blogg. For meg er en blogg et sted jeg ønsker å komme til hvor jeg kan inspireres, motiveres og ikke minst bli i godt humør. Jeg kjenner selv veldig på at vinteren og mørketiden nærmer seg, så fremover kommer dere nok til å se en del tips jeg selv tar i bruk nå om høsten, og ikke minst se mer av reisen jeg kom hjem fra for en liten stund tilbake.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å heller undereksponere bildene enn å overeksponere. Jeg har selv gjort denne feilen og det kan være så utrolig fatalt for kvaliteten på det ferdige resultatet. Noe jeg syns er minst like viktig er å bruke gode redigeringsprogrammer. Jeg ser så mange som åpenbart bruker apper som ikke klarer å beholde den gode oppløsningen på bildene og som da ender med bl.a striper i bildene. Så finn et program som fungerer og lær deg dette. Lightroom er gull verdt!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskveldene sitter jeg helst i sofaen sammen med samboeren min mens vi spiser god mat og drikker rødvin. Jeg elsker kvalitetstid hjemme og da blir det gjerne det jeg prioriterer også. Helgekvelder hjemme er noe jeg alltid har satt utrolig stor pris på og her hjemme er det nesten hellig, haha.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg inspireres av alle bloggene jeg leser til vanlig. Det går mye i Camilla Pihl, Eirin Kristiansen, @mariereierth og Caroline Berg Eriksen. Jeg har alltid elsket å lese andres blogger og de fleste jeg leser har jeg lest i mange år.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent? Det er jeg usikker på finnes, men jeg er ganske god til å male med akvarell (har jeg hørt) Janteloven tar litt over ved dette spørsmålet kjenner jeg, haha!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg faktisk nesten 31 år! Jeg er ferdig utdannet og har forhåpentligvis kjøpt meg leilighet sammen med samboeren min i en koselig bygård i Trondheim. Da jobber jeg som eiendomsmegler og kanskje blogger(??). Drømmen er jo selvfølgelig å ha reist rundt i verden og opplevd mye av det jeg ønsker.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Å ta bilder av god kvalitet som kan inspirere andre til hva enn de ønsker når de velger å klikke seg inn på bloggen min.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Et nytt kamera

En ny mobil da jeg klarte å knuse min denne uken..

At jeg kunne fått hunden min hit hvor vi bor

Besøk bloggen til Amanda-Kristine: www.nouw.com/amandakristine