"Jeg er en av de som elsker å bruke lørdagskveldene mine hjemme og sminke meg!"

"Jeg er en av de som elsker å bruke lørdagskveldene mine hjemme og sminke meg!"

Ukens blogg er Nadine Olsen. Hun er lidenskapelig opptatt av skjønnhet og sminke, og på bloggen hennes elsker hun å være kreativ. I tillegg jobber hun som freelance Makeup Artist. Vi har tatt en prat med henne for å finne ut enda mer! Profile -

Hei @NadineOlsen, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Heisann! Jeg har det helt fantastisk, spesielt når jeg har fått gleden av og være ukens blogg! Det gir meg en enda større motivasjon når jeg ser at det jeg gjør blir likt av folk, ingen ting som gleder meg mer enn å kunne hjelpe!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

På bloggen min så kan en som oftest lese om alt innenfor skjønnhet og sminke da dette er min store lidenskap, men det hender ofte at det sniker seg inn noen innlegg om foto og livet ellers også!

Hva er ditt beste fototips?

Mitt beste fototips er kanskje litt annerledes enn mange andre sitt, men som jeg likevel mener er superviktig. I stede for bruke masse energi på å kopiere andre sine bilder så finn din egen stil.

Lek deg rundt med settingene på kameraet og måten du setter opp bildene dine og finn din signaturstil! Du kan f.eks. lage deg et moodboard hvor du finner noen farger du synes jobber bra sammen, om du vil gå mest mot sølv eller gull, om bildene dine skal ha en kaldt tone eller varm, lyse eller mer mørke.

Alt dette er ting du kan finne din egen vri på, og som gjør bloggen din spesiell!
Er du usikker så søk rundt på Pinterest og Instagram. Der finner du mange fine bilder som kan inspirere deg.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Jeg er en av de som faktisk elsker å bruke lørdagskveldene mine hjemme og sminke meg!

Da finner jeg frem noe godteri, brus, setter på høy musikk før jeg setter meg til rette i stolen og sminker i fem timer, også bruker jeg litt tid på å ta bilder av resultatet. Deretter går jeg rett ned på badet og fjerner det hele!
Slik er 90% av mine lørdager. Jeg elsker det like mye som typen min gjør, som får bruke tiden på å spille med kompiser - haha!


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Når jeg er på let etter inspirasjon så pleier jeg gå innom mange forskjellige bloggere, men de jeg ofte klikker meg tilbake til gang på gang må bli Lavendaire, Caroline Berg Eriksen og Rachel Talbott.

Hva er ditt skjulte talent?

Mitt skjulte talent må være at jeg oser nesten over av kreativitet, til tider er det så gale at jeg ikke får sove. Jeg elsker å få prøve nye ting. Dette kan være alt ifra å sy plagg selv som jeg egentlig ikke kan sy, lage falske blomster, strikke osv.

Bare jeg får noe som kan få hjernen min til å kjøre litt på den kreative siden så er jeg i mitt ess!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Om 10 år så håper jeg at jeg enda gjør de tingene som gjør meg glad og ikke tviler på meg selv. Jeg håper bedriften min som freelance makeup artist går over alle forventninger, at jeg har fått barn og at jeg enda blogger fast! Men viktigst av alt så håper jeg at jeg har kommet til det punktet i livet hvor jeg elsker meg selv fullt for det er noe jeg enda arbeider med.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

For meg så er det viktigste at en gjennom bloggen ser at det ligger arbeid bak det, noe som viser at en bryr seg om det en gjør og ikke bare gjør det fordi alle andre gjør det.
Grammatikken trenger ikke være der 100% og en må mer en gjerne droppe de fancy ordene så lenge innleggene er interessante og bildene har sammenheng med innleggene og er av god kvalitet ikke minst!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

Akkurat nå så ønsker jeg meg et rom som har like høye vegger som tak! Haha. Der hvor jeg filmer/tar bilder nå er taket så lavt at jeg nesten ikke har plass til softboxene mine og de andre lysene, så et rom som var stort nok hadde vore supert!

Ellers så er mine to andre ønsker at jeg skal kunne leve av bedriften min som freelance makeup artist og at de målene jeg har satt for året skal gå slik jeg vil!Nadine sin blogg: nouw.com/nadineolsen