"Jeg danset ballett i nærmere 10 år"

"Jeg danset ballett i nærmere 10 år"

Ukens blogg denne uken er Camilla Kjerstad. Hun er en reiseglad jente med en brennende interesse for mote, to ting som preger bloggen hennes i stor grad. Klikk deg inn for å lese intervjuet vi har gjort med henne! Profile - 1

Hei Camilla, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, jeg har det faktisk veldig bra for tiden. Jeg har mye å se frem til og er i super godt humør hver dag. Ekstra gøy å bli valgt som ukens blogg også!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det blir nok for det meste om hverdagen, outfits, og ulike tips om produkter jeg virkelig liker når det kommer til spons (veldig viktig for meg å kun si ja til produkter jeg faktisk liker og er fornøyd med. Vil ikke lyve å skrive bra om noe som absolutt ikke funker).

Jeg skal reise en del fremover så det blir forhåpentligvis litt mer spennende innlegg fra andre land i tiden som kommer. Marokko er hvert fall det ene landet. I august går turen til et land med jobben men vi har ikke fått vite hvor enda, spennende!!

Hva er ditt beste fototips?
Bra kvalitet, lys og ikke minst omgivelsene. Invester gjerne i et godt kamera, eller så har faktisk nyeste iphone 8 og x veldig bra kamera så det funker ganske bra.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Er sammen med jentene, spiser god middag og skravler til langt på natt. Gjerne også et glass vin i hånden for kosen sin skyld.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Janni Deler har vært min inspirasjon i mange år, og hun er vel kanskje den eneste jeg faktisk er daglig inne å sjekker.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg danset ballett i nærmere 10 år og konkurrerte i selskapsdans noe veldig få vet om, så det må vel bli mitt skjulte talent.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg en vellykket eiendomsmegler og har et stort og fint hus/leilighet sammen med min fremtidige mann. Forhåpentligvis også et barn om vi er heldig. Jeg vil uten tvil reise mye og fokusere på hobbyen min som er mote og blogg, så jeg håper jeg kan klare å kombinere alt.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg synes det er viktig med bilder, gjerne flere også i god kvalitet. Så er det viktig å variere litt slik at det ikke blir kjedelig for leserne.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

- Gucci dionysus

- Ny sofa i velour

- Balenciaga hoodie


Besøk Camilla sin blogg: www.nouw.com/camillakjerstad