"Jag ville dela med mig av mina bilder till omgivningen"

Denna veckan får vi följa Nicolina Lööf - hon brinner för foto, älskar att umgås med familjen och har alltid nära till skratt. Vi snackar om hennes framtid inom foto, att upptäcka världen tillsammans med en kamera och hennes tips för att komma ur en kreativ svacka. Profile - 14

Hej Nicolina, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Jag och min pojkvän brukar äta en godare middag. Lyxa till det lite som man vanligtvis gör en fredag eller lördag. Då känns måndagkvällen extra mysig. Sedan brukar jag planera in minst en rolig sak att göra i veckan för att ha något att se fram emot. Brukar också dra igång feelgood-låtar hemma i lägenheten och dansa haha. Blir glad och får energi av det!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag är en glad person och har väldigt nära till skratt. Är väldigt mån om andra och får ofta höra att jag är för snäll. Många har svårt att tro att jag kan bli arg, men det kan jag såklart bli haha! Har tusen saker för mig hela tiden och har svårt att koppla av. Blir väldigt stressad av att inte göra något alls. (Kanske därför jag har tre olika jobb just nu? hehe) I bloggen delar jag med mig av de positiva och roliga ur mitt liv. Jag vill att människor ska gå in på min blogg och bli glada, få inspiration och bli motiverade av mina bilder och text. Jag gillar själv att läsa bloggar som ger ifrån sig positiv energi. Det finns inga människor som promenerar genom livet utan några dagar av ilska, ångest eller tårar. Men just nu har jag valt att hålla dom dagarna utanför bloggen.

Varför började du blogga?
Jag har alltid älskat att ta bilder. Sedan jag var liten har jag varit fascinerad av kameror. Ville sedan ha en plats att lägga upp alla bilder som jag tog. Dela med mig av mina bilder till omgivningen.

Du är en begåvad fotograf och foto är stort fokus på din blogg. Vad är dina bästa tips för att få tillbaka fotoinspirationen efter en inspirationssvacka?
Det bästa tipset jag kan ge till dig är att ta med dig kameran överallt där du åker. Nya platser och saker inspirerar mig. Det kan vara en husdörr, ett mysigt fik eller en fin blomsterbukett. Just nu är den vackraste årstiden snart här tycker jag. Höstens färger tilltalar mig mycket. Ljuset på hösten är magiskt fint då det inte står så högt på himlen. Jag gillar lite halvmörka bilder, och gärna i naturfärger. Fota allt du ser och tycker är fint.Vad gör du helst på helgen?
Umgås med mina vänner, pojkvän, familj och familjevänner. Helst alla tillsammans. Älskar jättestora middagar där alla är samlade och vi äter och dricker gott, spelar spel och är uppe hela natten. Brukar ofta bli massor av skratt och galenheter. Älskar att relationen med min familj, vänner och pojkvän är så bra. Det är som att vi är en enda jättestor familj.

Vilka influencers inspireras du mest av? Och varför?
Molly Rustas har alltid varit en favorit. Hon är duktig på att förmedla känslor i sina bilder. Hon är grym på att redigera bilder och har sin personliga touch. I alla hennes bilder finns en röd tråd. Gillar det!

Vad har du för mål med din blogg?
Att den ska nå ut till fler människor. Vill att fler ska se mina bilder så att jag någon gång i framtiden kan leva på att bara fota. Resa runt i världen, upptäcka nya platser och dokumentera i bild. Det hade varit drömmen! Finns så många ställen i världen jag vill åka till och ta med mig kameran.

Vad gör Nicolina om 5 år?
Då har jag satsat mer på mitt egna företag och lyckats bygga upp det. Jobbar med det jag älskar och brinner för. Foto. Då är jag den som bjuder ut mina föräldrar på middag och inte tvärtom.

Vad önskar du dig just nu?
En helkväll med mina bästisar där vi pratar om livet, hemlisar och gottar oss i chips och godis. Så tråkigt när vi nu skiljts åt och inte befinner oss i samma stad längre. De här kvällarna tillsammans kommer nu bli väldigt värdefulla.Nicolinas blogg: nouw.com/nicolinaloof