"Jag vill verkligen att det jag skriver i min blogg ska vara genuint"

Vi möter Aramis - en stilsäker, driven och mysig person som ser sin blogg som en dagbok och strävar efter att det hon skriver ska komma från hjärtat. Vi snackar om hennes fantastiska stil, hennes bästa nyckelplagg i garderoben och vilka ställen hon går till för att finna inspiration. Profile - 16

Hej Aramis, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej! Jag är en 22 årig tjej som bor i Stockholm och pluggar min sista termin på universitetet som Nationalekonom. Jag är född och uppvuxen i mysiga Uppsala och flyttade hit till Stockholm för ca 1,5 år sedan, vilket jag är så sjukt glad över! Jag har verkligen hittat mig själv här och hittar jämt på roliga saker med mina galna men fantastiska vänner. Jag jobbar vid sidan av plugget på bank och har just fått ett nytt heltidsjobb till årsskiftet, så jag antar att det är nu jag blir vuxen. Läskigt men kul! Annars är jag en glad, driven och mysig person som gärna reser, går ut och dricker bubbel med mina vänner och är aktiv i modevärlden.

Vad får vi läsa om i din blogg?
I min blogg skulle jag säga att ni får läsa om allt möjligt! Jag använder dels min blogg lite som min dagbok, där jag skriver av mig mina tankar och känslor då jag har alltid tyckt att det är skönt att få skriva av sig, både när man känner sig glad, men även när man känner sig nere. Men jag skriver dels även om hur min vardag ser ut, vad jag diggar för kläder och stil samt tips på mina favoritställen här i Stockholm! Det jag alltid tänker på när jag bloggar är att jag alltid skriver precis så som jag tänker. Jag vill verkligen att det jag skriver i min blogg ska vara genuint och komma 100% från hjärtat, så att mina läsare lär känna mig genom bloggen.

Var får du din blogginspiration ifrån?
Hmmm... Jag får verkligen min inspiration från många olika håll! Bland annat mina favorit-modeprofiler på Instagram men även genom att läsa andras bloggar och kika i modemagasin. Dock är min blogg inte bara inriktad på mode så jag skulle säga att resterande av mina inlägg är personliga och mest inspirerade av de jag umgås med i min vardag och mitt liv i övrigt!Du har en väldigt klassisk och elegant stil, och lyckas klä dig enkelt men du får alltid till det där lilla extra. Så, vi är såklart nyfikna på: vilka är dina nyckelplagg i din garderob, och varför?
Åh tack så mycket! Jag är ju egentligen alltid klädd i lite mer office-stil då jag måste bära det på jobbet. Men på helger och vardagar när jag är ledig gillar jag att piffa upp office-stilen. Gärna mycket silke, jeans och läder. Jag föredrar lite neutralare toner men som sticker ut på annat sätt. Jag skulle säga att nyckerplaggen i min garderob är dels ett par schyssta ankellånga kick flare jeans, vit skjorta, lackade boots med klack samt någon eye catching kavaj/jacka. Varför jag väljer ut dessa som nyckeplagg är för att man kan klä upp det så sjukt snyggt med smycken och accessoarer till fest, men lika lätt klä "ner" det till vardags med lite enklare accessoarer och sneakers. Dessutom är det stilsäkert och något som alltid är trendigt. När jag sätter på mig kläder brukar jag vilja blanda lite stilar. Då blir det alltid bäst!

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Oh! Den frågan har jag verkligen funderat mycket på. Jag kommer säkerligen arbeta med ekonomi, som jag gör idag. Men exakt som vad vet jag faktiskt inte! Jag har så många gånger bytt vad jag tänker är mitt "drömjobb" men jag tror ändå att jag kommer arbeta kvar hos min nuvarande arbetsgivare. Sedan vilken avdelning jag hamnar på, kvarstår att se. Men hallå! Allt handlar ju såklart inte bara om jobb, ni kanske är intresserade av vad jag vill göra om 5 år utöver jobb? Att önska en egen familj om 5 år skulle nog vara för tidigt enligt mig, men att ha hittat min prins tills dess hade nog varit en dröm.Fem snabba frågor:
Kaffe eller te
På morgonen: Kaffe! På kvällen: Teeeee!

Avslappnat klädd eller uppklädd
Alltså jag älskar ju att klä upp mig! Men inget slår ju ändå att ligga hemma på vintern i sin mysiga morgonrock och pyjamas hihi, så jag svarar nog ändå avslappnat klädd!

Film eller serier
Serier! Då har man något att längta till när man kommer hem. Jag gillar ju film men men jag hinner oftast bli rastlös eller somna innan filmen är slut haha...

Sneakers eller klackar
Svår fråga.. Men jag säger ändå (chockerande nog) sneakers! (Mina vänner kommer nog inte hålla med mig om detta)

Klassiskt eller trendigt
Jag skulle nog säga klassiskt. Men att klä sig trendigt är verkligen inspirerande och något som ligger varmt om hjärtat!Aramis blogg: nouw.com/aramis