"Jag vill hitta någon att dela livet med"

"Jag vill hitta någon att dela livet med"

Denna veckans blogg är en tjej som älskar smink, mode och drömmer om en resa till varmare breddgrader. Häng med för att lära känna Manuela Antolovic lite bättre! Profile -

Hej Manuela, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Det är jätte bra med mig och jag är otroligt upprymd över att få vara veckans blogg!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg får ni läsa lite om min vardag, mycket smink och produkter jag provat, outfits och mode i allmänhet.

Vilket är ditt bästa sminktips, generellt?
Det jag strävar efter när jag sminkar mig på morgonen är att lyckas hålla kvar sminket hela dagen, speciellt då jag har en hund som måste ut oavsett väder och ett nattjobb på krogen. Att ta sig igenom allt de och behålla sminket på plats är de bästa jag vet, därför är primer och setting spray mitt bästa sminktips, för utan dem hade jag fått sminka om mig flera gånger om dagen och det har jag inte alltid tid med.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
En mysig middag på stan med tjejerna om jag har en ledig lördag, annars har jag inget emot att vara på jobbet heller eftersom det alltid brukar hända något roligt.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Just nu har jag varit väldigt dålig på att läsa andra bloggar, men de brukar aldrig vara någon specifik bloggare utan mer att jag råkar klicka in mig på någon ny mindre blogg och bara få en sån wow känsla.

Dela med dig av en dold talang du har!
Oj denna var inte lätt att svara på, men jag tror att det är så att min dolda talang fortfarande är så dold att inte ens jag vet om den.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på framtiden, men jag vill ju hitta någon att dela livet med, så jag hoppas ha gjort de i alla fall. Jag hade även velat jobba inom modebranschen, kanske som redaktör på någon mode tidning eller liknande.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Bilder! I mängd, reklamera din blogg t.ex på facebook, instagram. Dessutom måste man hålla bloggen intressant och tycka om de man gör annars håller det inte i längden.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. En resa till varmare breddgrader
2. Glittriga adidas superstars
3. En fluffig jacka

Manuelas blogg: nouw.com/manuela