"Jag vill gärna få andra och mig själv att skratta så mycket det går"

"Jag vill gärna få andra och mig själv att skratta så mycket det går"

Denna veckan får vi följa Andrea Enström - en stockholmstjej som speglar sin personlighet i bloggen, är svag för sovmornar och ser framtiden i London. Här får vi höra hur hon kom in i bloggvärlden, hur hon spenderar sin söndag och vad hon slänger på sig när inspirationen sviker. Profile - 15

Hej Andrea, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Hej! Haha det där är en svår fråga men om jag har möjlighet tar jag gärna en sovmorgon så jag vaknar med mycket energi, det brukar göra dagen hundra gånger bättre.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle beskriva mig själv som väldigt social och glad. Jag tycker att det finns så många spännande personligheter så jag är alltid på att prata med nya människor och se vad de har att komma med! Att ett gott skratt förlänger livet är något jag verkligen tror på, därför vill jag gärna få andra och mig själv att skratta så mycket som det går. Jag försöker ju i största möjliga mån spegla min personlighet i bloggen, så därav skulle jag kalla bloggen som väldigt öppen. Jag vill att mina läsare ska tycka att det jag lägger ut är roligt och underhållande att läsa. Jag är ingen expert på mode eller matlagning direkt och därför försöker jag inte heller att utstråla det på bloggen, utan försöker att fokusera på det som jag känner mig trygg i, att underhålla! :)

Varför började du blogga?
Haha wow det var så länge sen, var 12 år då (19 nu), men har ett svagt minne av att min syster kommer in på mitt rum och berättar om vem Kenza är, och att jag bara "woow jag vill också", och att det var så jag började sen haha!

En dag då du vaknar utan inspiration, vilken är din go-to-outfit som alltid funkar?
Har definitivt mina favoriter som alltid funkar. Antingen den vippiga svarta kjolen eller ett par utsvängda byxor, tillsammans med en kashmirtröja!Vad gör du helst på helgen?
Är tyvärr ingen frukost eller brunch människa men jag hänger gärna mycket med kompisar och går ut och festar. På söndagar vill jag bara ligga i sängen, kolla serier och äta sushi!

Vilka influencers inspireras du mest av? Och varför?
Desto yngre, desto coolare tycker jag att det blir. Det finns såå många duktiga YouTubers, bloggare osv som är i min ålder eller till och med yngre och det tycker jag är så jäkla häftigt. Jag själv har tyckt att det ibland kan vara svårt att få ihop skolan och arbetet kring sociala medier, så jag kan bara tänka mig att det är ännu mer ansträngande för dessa när de har större kanaler än mig. Exempel på dessa är bland annat the one and only @linnahlborg, förstår inte hur hon får ihop det. Men om hon kan, så kan jag, och det är det som inspirerar mig! ;)

Vad har du för mål med din blogg?
Tänkt på denna fråga så många gånger och jag kan fortfarande inte komma på ett konkret svar. Jag vill väll precis som alla andra bli en större bloggare, och samtidigt vara en omtyckt bloggare som har en underhållande blogg och att jag verkar som en rolig person - det finns inget som värmer mer i hjärtat än att få höra det!

Vad gör Andrea om 5 år?
Om 5 år har jag enligt plan precis slutat mitt kandidatprogram i London och bor med största sannolikhet kvar där och försöker skaffa mig en karriär.

Vad önskar du dig just nu?
Världsfred. På riktigt alltså, drömmer ofta mardrömmar om sånt jag läser i tidningarna och vaknar mitt i natten av panik. Så obehagligt. Men om vi pratar materiella ting så hade en beige Chanel flap bag varit högt på önskelistan.Andreas blogg: nouw.com/andou