"Jag vill få mina läsare att inspireras av mina texter"

"Jag vill få mina läsare att inspireras av mina texter"

Veckans blogg är supersköna Emma Watson som är fotograf och skribent. Hennes blogg är fylld av härliga fotografier, grymma texter och så mycket pepp. Läs hennes intervju här nedan och bli inspirerad! Profile -

Hej Emma, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Heeej! Jag mår skitbra. Och det känns skitbra! Förhoppningsvis ska jag axla rollen med bravur och använda utrymmet väl till att inspobomba allas flöden denna vecka. Blir skoj!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg skriver jag av mig mycket. Det har alltid varit min avlastningsplats ihopvävt med lite outfits, fotografi och numera även youtube! Jag försöker skriva peppigt och i håll käften-anda och vill få mina läsare att inspireras på något plan av mina texter.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Att inte vara lat! Numera är det ju så lätt att bara håva upp telefon och knäppa av en ogenomtänkt bild. Lägg den extra minuten på att tänka på raka linjer i bilderna, om det på något sätt går att få bättre ljus, osvosv. Bara 30 sek av förberedelser ger en mycket bättre bild!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Förkrökandes i en park här i Malmö för att sen ha en helkväll ute på olika klubbar som vi springer emellan. Äta en skitgod falafel och somna bredvid någon jag tycker om vid 06. Perfekt.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Flora.metromode.se! Bra, duktig och driven människa.

Dela med dig av en dold talang du har!
Kan moonwalk och lägger en perfekt eyeliner även efter fem öl i kroppen.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Är boss på en mediebyrå som specialiserar sig på *HEMLIGT*, eller är webbredaktör för ett företag jag brinner för. Och har kvar mitt extraknäckande som bröllopsfotograf! Sedan är jag gift med en vrålsnygg kille som får mig att asgarva varje dag, och mina bästa vänner bor i samma stad.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Personligt och visuellt fokus, tror jag!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Att ingen ska behöva dö i en gummibåt på Medelhavet, att mitt eventuella lägenhetsbyte går i lås och jag därmed får sekelskiftslägenhet på Möllan i Malmö och att mitt nuvarande braiga mående ska hålla i sig länge, länge.

Veckans blogg: nouw.com/emmawatson