"Jag vill driva ett stort företag som gör skillnad i modevärlden"

"Jag vill driva ett stort företag som gör skillnad i modevärlden"

Denna veckans blogg är Hampus som skriver om hur det är att kämpa sig in i modebranschen och fotograferar grymma streetstyle bilder. Läs hela hans intervju här! Profile -

Hej Hampus, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej, jag mår superbra! Det känns helt fantastiskt att få vara veckans blogg och känns som en perfekt chans att få respons på vad man gör och se hur man ska utveckla bloggandet efteråt.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer få läsa om hur det är att kämpa sig in i modebranschen samt om mitt liv i allmänhet och lite tips & tricks. Sen kommer det självklart en hel del bilder som man kan se hur detta ser ut.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Jag skulle säga att bara öva är det bästa man kan göra. Ut och fota allt du får ögonen på så lär man sig tillslut hur man tar bilder på sitt eget vis.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag spenderar helst min lördagskväll med att äta middag på en resturang eller hemma med massa folk man tycker om.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag hittar mycket inspiration från stora modehus och olika modetidningar men Julian Hernandez, Andreas Wijk och Erik Forsgren är väldigt duktiga och inspirerande.

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag vet inte riktigt om man kan kalla det en dold talang men jag har väldigt bra sifferminne.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Oj, jag vet inte riktigt och det är det som kommer bli så spännande men var jag vill befinna mig om 10 år kan jag svara på. Jag vill gärna se mig själv driva ett stort företag som gör skillnad i modevärlden, jag vill också ha ett eller flera barn och ha en fin lägenhet samt ett fint sommarhus utomlands någonstans.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Mitt framgångsrecept för mig och min blogg är att jag ska försöka dela med mig dag för dag hur vägen ser ut för att ta sig in i modevärlden samt hur jag tar mig dit jag vill vara om 10 år.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
YSL tote bag, Goyard Portfolio och Carl Antonio boots är det som som står högst upp på önskelistan just nu.

Hampus blogg: nouw.com/hampus