"Jag vill dela min passion med mina läsare"

"Jag vill dela min passion med mina läsare"

Veckans blogg är glada och fotointresserade Elin Grafström. Hon berättar i intervjun att hon helst spenderar en lördagskväll med vännerna och att hon längtar efter en svensk sommar. Läs med här nedan! Profile -

Hej Elin, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hejsan! Jag mår jättebra. Det känns verkligen superroligt!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg gillar jag att lägga mycket fokus på mode både med outfitbilder, inspirationer, tips osv. Men ni kommer även att få ta del utav min vardag och tankar kring allt möjligt. Jag älskar det jag gör när jag bloggar och vill dela den passionen jag känner tillsammans med mina läsare. Jag tror det är viktigt att man verkligen tycker om det man gör annars syns det rakt igenom:)

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Hmm, mitt bästa fototips.. Det är nog att fota i rätt ljus, det är kanske inte alltid så lätt men är det skarp sol så hitta gärna ett skuggigt ställe. Är solen påväg upp eller ner kan man få riktigt snygga bilder i motljus det vill säga att man ha ljuset bakom motivet så solen strålar igenom lite. Det finns tusentals tips att ge men detta är det jag tycker är det viktigaste:)

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Den är lätt! En lördagskväll spenderar jag helst med vänner. Oavsett om vi är hemma hos någon på middag eller om vi går ut och hittar på något kul tillsammans så finns det inget bättre sätt att spendera en lördagskväll på!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Inom mode inspireras jag otroligt mycket av Angelica Blick, yes hon är en stor bloggare och hon är en riktigt grym och inspirerande brud. Jag finner även inspiration hos Felicia Åkerström, Fanny Staaf och många fler:) Inspiration kan man aldrig få för mycket av!

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag kan nå näsan med min tunga... hahaha, dessutom har jag extremt lång tunga så om jag sträcker ut den så når den ända ner till slutet av hakan, haha så äckligt detta lät nu.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
33 är jag då, shit! Då har jag besökt massvis med olika länder och har flyttat till hus, förmodligen gift mig med George och skaffat barn. Det har jag alltid velat ha tidigt så de lär vara ett par år gamla. Såklart kommer jag fortsätta resa och göra massa spännande saker som för alltid kommer förbli härliga minnen. Det är ju det livet går ut på!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Oj, det vet jag faktiskt inte. Jag tycker det är viktigt att älska det man gör som sagt. Jag tror att mina läsare märker det genom både kvalité på inlägg och bilder samt att jag försöker engagera mina läsare att vara delaktiga i det jag gör på bloggen. Alla mina underbara läsare är jätteviktiga för mig!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Svensk (BRA) sommar, en ny handväska och en heldag med familjen!

Elins blogg: nouw.com/elingraf