"Jag vill bli egen företagare och välja mina egna arbetstider"

"Jag vill bli egen företagare och välja mina egna arbetstider"

Denna veckans blogg är Josefin Lavold som är grym på att fynda snygga plagg och drömmer just nu om en resa till Maldiverna. I bloggen delar hon med sig av sin vardag och himla snygga outfits! Läs hela hennes intervju här. Profile -

Hej Josefin, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Men tjeena! Det känns helt toppen! Riktigt peppad på att leverera denna vecka.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Min vardag, resor, skönhet, mat, mode, party och budgettips! En härlig blandning av allt jag tycker om helt enkelt.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Jag gillar att klä mig i plagg jag känner mig bekväm i, har man på sig något man känner sig snygg i så kommer det lysa igenom. Eftersom det är så kallt i Sverige skulle jag säga att man ska satsa på basic plagg och sen ha roliga jackor, väskor och skor eftersom det är det som syns mest. Jag älskar även att blanda stilar som söta klänningar med coola accessoarer.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag och mina bästa tjejkompisar börjar med middag och drinkar hemma hos någon av oss. Efter lite dricklekar (ja jag är bästa lekledaren) och tjejsnack har vi taggat till ordentligt och då drar vi ut och dansar på en nattklubb.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Oj det finns så många bra bloggar, stilmässigt så älskar jag @alicestenlof och @JosefineHJ som bloggar här på Nouw. Sen får jag inspiritaion från mina vänner, min syster, youtube och instagram.
Dela med dig av en dold talang du har!
Jag vill väl tro att jag kan rappa (tänker att jag är mer gangster än jag ser ut haha) men tror snarare det handlar om att jag lär mig låttexter rätt fort.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år är jag 32 och då hoppas jag att jag kommit på vad jag vill syssla med och jobbar med drömjobbet, förmodligen egen företagare så jag kan välja mina tider själv. Bor i drömhuset med min man och första eller andra bebben på gång. Klart att jag har stora mål karriärsmässigt men det viktigaste i livet för mig är att vara lycklig och skaffa familj!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Hmm jag tycker verkligen att det är så roligt att blogga så då blir det att jag uppdaterar ofta och med fina bilder. Sen är jag även student så jag är en kämpe på att hitta billiga kap så man kan shoppa och leva life även fast man inte har en heltidslön. Jag älskar smink och kläder men samtidigt älskar jag att gå osminkad och åka ut till någon djurgård på helgen och bara vara, jag älskar kontrasterna i livet!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. En ny dator.. Hur mycket jag än rensar min så verkar inte minnet räcka till. Dyr och inte så rolig utgift liksom.
2. En resa tillbaka till Maldiverna skulle sitta fint i höstkylan också!
3. En pojkvän? Haha nää jag skulle nöja mig med en Chanel boy-bag just nu :)

Josefins blogg: nouw.com/josefinlavold