"Jag vågar att stå för mina meningar"

"Jag vågar att stå för mina meningar"

Denne ukens blogg er den svensk-colombianske Oslo-borgeren Camila Torres, som står bak bloggen Gambitsky. Bloggen hennes er fylt med mote, skjønnhet og inspirerende artikler, for ikke å snakke om fantastiske bilder! Profile - 4

Hei Camila, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hej hej! Jag har det väldig fint! (^.^) Det känns väldig kul och spännande att få vara det!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg kan man få ett inblick av mote, skönhet och en del tips för att boosta upp självtroendet samt personliga inlägg som alla kan nog relatera sig till.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt allra bästa fototips är att leka sig fram med ljuset! Man kan skapa så otroliga fina bilder om man leker med kameran och ljuset på olika sätt; finns inga rätt eller fel!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Älskar att ta vara på mig själv, då jag inte får det gjort dem andra dagarna. Jag sätter på min favorit musik, en god ansiktsmaske, måla naglarna och kanske läser en bok!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Åh, det är så många duktiga och inspirerande bloggare men måste nog säga att mina vänner är mitt allra högsta inspiration, fredrikrisvik, ginney Noa och xoxotsumi!

www.fredrikrisvik.com
www.ginneynoa.com
www.candidthat.com

Hva er ditt skjulte talent?
Uhm det är nog att jag lär mig språk väldig fort ;)

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Wow... Om 10 år, det är en svårt fråga, det är så mycket som kan hända på bara 1 år! Men jag ser mig själv med att skaffa nya utmaningar då jag inte har planer på skaffa barn.

Jag vill flytta till ett nytt land, kanske lära mig ett till språk och ha ett kreativt yrke.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jag ser mig själv som en väldig jordnära person som älskar att höra på andras erfarenheter och lära mig av mina egna. Jag vågar att stå för mina meningar och inspirera alla omkring mig att älska sig själva oavsett vart vi än kommer ifrån och hur vi ser ut. Därför handlar inte min blogg om bara vara "perfekt" hela tiden utan att man kan ta vara på sig själv med leka sig fram med kläder, smink och fotografi på många olika sätt än det vi hela tiden ser i Norge.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
-Sommar
-Köpa fräscha sneakers
-Resa till Korea-Camila sin blogg: www.gambitsky.com