"Jag uppskattar personliga bloggar"

"Jag uppskattar personliga bloggar"

Veckans blogg är Maja Karström. Hon berättar i denna intervju att hon tror det är viktigt att vara sig själv i bloggen och inte bygga upp en falsk bild, som många tyvärr gör. Häng med och läs mer! Profile -

Hej Maja, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Heej på er! Jag mår superfint faktiskt. Det känns väldigt roligt och spännande!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni att få läsa främst om min vardag men även tar mode en stor plats på bloggen då det ligger varmt om hjärtat. Jag skulle nog främst säga att det är en skön blandning av en 16 årings vardag och allt vad det innerbär.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Less is more! Jag går alltid efter de mottot, eftersom jag trivs bäst i ganska neutrala kläder för att istället satsa på riktigt snygga detaljer. Generellt skulle jag också säga att det är viktigt att hitta en stil som man trivs och känner sig bekväm i. Välj ut de nyckelplaggen som du älskar och matcha därefter. Lek dig fram och hitta den kombinationen du trivs bäst i.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag är en ganska hemmakär person av mig. Så jag skulle helst vilja spendera min lördagskväll hemma tillsammans med någon jag tycker om. En god middag ute i kvällssolen med Håkan Hellström i högtalarna och mysigt sällskap är guld.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Framförallt fastnar jag hos bloggare som är öppna och personliga, jag tycker det är mycket roligare att följa någon som man känner någon sorts relation till. Annars så har jag ingen riktig inspirationskälla, jag ser mig själv som inspiration faktiskt.

Dela med dig av en dold talang du har!
Oj en dold talang, hmm.. Jag tror inte så många vet om att jag har ridit och haft häst i hela mitt liv.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år är jag 27, oj vad jag ska ha hunnit med mycket då. Förhoppningsvis har jag familj och väntar mitt första barn tillsammans med någon jag älskar. Jag bor mer än gärna i en lägenhet på Brooklyn, driver ett framgångsrikt företag och på kvällarna dricker jag drinkar på Manhattans bästa klubbar tillsammans med mina vänner. Drömma kan man ju alltid göra!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag tror att bra bilder och inspiration är en viktig ingrediens för min blogg. Bilder anser jag är mer effektivt än långa texter. Jag tycker också att det är viktigt att inte bygga upp någon falskt fasad om “det perfekta livet” som en del bloggare förmedlar. Jag vill inte att bara de bästa delarna ska få ta del på min blogg, därför är jag ganska personlig av mig vilket jag tror är något som både lockar men även får läsare att komma tillbaka till min blogg.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Just nu är jag fast vid Dior´s drömmiga solglasögon “so real”, en snygg vårjacka är också något som står högt upp på listan. Självklart önskar jag också att våren kommer snart!