"Jag skulle beskriva mig själv som normbrytande och stark"

"Jag skulle beskriva mig själv som normbrytande och stark"

Denna veckan får vi följa Liza Dagsberg - en tjej med starkt självförtroende, glimten i ögat och som aldrig känner söndagsångest. Vi får följa Lizas fantastiska förmåga att ge en simpel outfit det där lilla extra, fina foton och kanske till och med lite inredning, då hon precis flyttat in i en ny lägenhet med sin flickvän. Profile - 9

Hej Liza, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Det är nu jag borde komma med en inspirationsbomb för hur en "kickstartar" veckan, men jag gör faktiskt inget speciellt. Jag har ett intressant och roligt jobb som jag verkligen trivs med och det gör att jag inte direkt känner någon "söndagsångest". Men däremot kan jag tipsa om något som jag själv hoppas bli bättre på, förbered din outfit! Det är så simpelt egentligen, det hade gjort att jag inte snoozat lika länge på morgnarna...

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Bloggen reflekterar mig, min personlighet och mina tankar och jag skulle beskriva mig själv som normbrytande och stark, med skönt självförtroende och glimten i ögat! Dessa attribut vill jag förmedla i mitt bloggande och jag hoppas att det syns!

Varför började du blogga?
Sanningen? Min flickvän sa till mig att jag borde göra det! Det är ganska kul att hon fick mig till att bli intresserad av det och faktiskt göra det, för jag har aldrig tidigare haft en blogg! Vet att många haft en period i sitt tonårsliv då de bloggade, men jag var aldrig en av dem. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna fylla ut en blogg med minst ett inlägg om dagen, men det visade sig att det finns ju hur mycket som helst att skriva och förmedla med en blogg!Du har precis flyttat till en ny lägenhet med din sambo, grattis! Kan vi vänta oss inredning i bloggen från och med nu? Tack så mycket, det känns jättekul! Absolut, jag arbetar ju även som inredare så det ligger mig varmt om hjärtat så att säga. Det är alltid extra kul när det ska inhandlas och inredas på nytt, så det kommer dyka upp ett och annat inlägg!

Vad gör du helst på helgen?
Kopplar av! Det låter tråkigt, men helgen är helig för mig. Långfrukost i soffan framför något avsnitt av Blindspot eller Riverdale (favoritserierna för tillfället) och sen träffar jag gärna mina galna vänner och äter middag och ser vart kvällen tar oss.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag inspireras av Julian Hernandez och Fanny Lyckman. Det är hela deras stil, från sättet de fotograferar på till hur de klär sig och mixar olika stilar för att skapa deras avtryck på en annars "basic" outfit. En annan nämnvärd inspirationskälla är Ruby Rose på grund av sin personlighet.

Vad har du för mål med din blogg?
Jag vill nå ut, annars hade jag inte lagt ner den tid och energi som det krävs för att driva en blogg för det är mer jobb än vad många tror. Det är såklart svårt att säga till punkt och pricka vad jag ska nå, jag har inte ens bloggat i ett år! Men jag vill nå ut, dela med mig och inspirera människor! Min blogg ska ska vara nytänkande, nyskapande och inspirerande för de som läser den, en ska hela tiden vilja ha "mer, mer, mer" och längta till nästa inlägg! Det är i alla fall så jag känner med de som inspirerar mig!

Vad gör Liza om 5 år?
Något jag strävar efter är att vara modell för något coolt projekt eller kampanj, inom 5 år hoppas jag givetvis på att ha fått den chansen!

Vad önskar du dig just nu?
En veckas semester! Har haft så mycket projekt på gång privat och på jobb under en lång tid nu och det hade varit skönt att släppa allt det och bara koppla av i en vecka (eller två)!Lizas blogg: nouw.com/lizadagsberg