"Jag skriver om det som dyker upp i stunden"

"Jag skriver om det som dyker upp i stunden"

Denna vecka följer vi vår lifestylebloggare Linn Dössing! Linn är snart färdigutbildad undersköterska och bloggen används som en dagbok där vi får hänga med längs resans gång, samt ta del av en massor med inredning och DIY. Profile - 12

Hej Linn! Helgen är precis förbi, hur gör du för att peppa igång en ny vecka?
Hej! Åh ja, älskar måndagar! Just nu studerar jag och hoppar in och jobbar ibland så dagarna går ihop ganska mycket här hemma. Men jag brukar städa på söndagen så när jag vaknar upp på måndagen är allt på sin plats och det luktar magiskt! Jag börjar gärna dagen med en frukost framför tvn medans jag bloggar, ett ultimat sätt att se över veckan och kicka igång den!

Vem är Linn och vad man får ta del av på din blogg?
Ska försöka skriva detta utan att få det att låta som ett personligt brev haha. Men Linn är en tjej på 23 år från skånetrakterna. Jag är snart färdigutbildad till undersköterska och jobbar på sjukhuset. Detta kan man läsa mycket om i min blogg men även allt som hör till vardagen. Jag skriver om det som dyker upp i stunden, jag gillar att tipsa om olika saker och skriver ganska mycket om renovering och inredning!

För några veckor sedan tog du över Nouws Instagram och man fick följa dig under en hel dag. För de som missade det, hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?
Jag brukar umgås med min syster som jag nästan sitter ihop med haha. Vi går ut och går med hunden, umgås med familjen eller vänner. Vi brukar alltid ta en sväng hos mamma och nu på senaste har vi ätit frukost ihop många dagar, så himla mysigt! Utöver det brukar jag som sagt fixa hemma och renovera, det finns alltid saker att fixa haha!

Du fixar en hel del hemma just nu. Hur går det med renoveringen?
Det gör jag verkligen, så himla roligt! Det går bara bra, har precis blivit klar med köket och min byrå. Köket gjorde jag en budgetrenovering på (kommer upp tips på det under veckan på bloggen). Så jag valde att behålla allting men slipade och målade alla luckor + bytte beslag. Blev som ett helt nytt kök! Jag har även renoverat ett gammalt skåp, slipade och målade det också. Satte faktiskt in det i köket efter renoveringen, blev så snyggt!

Vi inspireras och motiveras alla av olika saker. Vad motiveras du av och vart finner du inspiration?
Ja tur är väl det! Jag hittar mycket inspiration på internet som dom flesta gör antar jag. Pinterest är en stor del av mitt liv, hittar även inspiration på bloggar och Instagram. Jag burkar se saker och komma på en idé, sen gör jag om det på mitt sätt.

Du har nu bloggat i cirka 4 år. Vad var det som gjorde att du började blogga, och vad är det som får dig att fortsätta
Herregud vad tiden går fort, det stämmer! Jag bloggade mycket som ung också men inte så seriöst som det är nu. Jag började för jag saknade att skriva av mig och lägga ut alla bilder jag tog. Det som får mig att fortsätta är gemenskapen här på Nouw, jag har träffat så otroligt många fina vänner här igenom. Självklart fortsätter jag även för jag tycker det är roligt och många brukar uppskatta min blogg, så roligt!

Fem snabba

Spontant / Planerat
Jag är ett kontrollfreak och måste veta allt och gärna planera det in i minsta detalj också. Dock kan jag vara spontan ibland när det handlar om vissa saker. Men nej, planering är a och o i mitt liv haha!

Instagram / Tiktok
Instagram har allt! Jag var ganska sen på tiktok men kan ligga och kolla på videos där ibland när jag har tråkigt, dock fastnar man så himla lätt så det är farligt haha! Dock finns mycket av klippen från TikTok på Instagram också så där kan man se allt!

Rosor / Tulpaner
Är en rosälskare ut i fingerspetsarna! Uppskattar dock alla sorters blommor, framförallt fräscha buketter! Rosor finns i så många olika former och färger, det kan liva upp ett helt rum! Åh, det ska jag köpa hem för att kicka igång veckan!

Kaffe / Te
Jag är tyvärr inte vuxen än och lärt mig dricka kaffe ;) Skämt och sido, har testat många gånger men faller inte för smaken! Dricker inte te värst ofta, här hemma är det Pepsi-max som går varmt haha! Men en höstkväll myser jag gärna ner mig i soffan med en kopp te, åh så mysigt!

Färgglatt / Monokromt
När det gäller färger på väggar och möbler är jag ganska tråkig och väljer ”vanliga” färger, men på inredning slår jag gärna till med färg! Pastellfärger är min favorit. Jag har en vattenkokare i pastellgrön från SMEG och samlar på det, ska köpa allt som finns av det i just pastellgrönt, så himla fint!

Läs Linns blogg här @linndossing