"Jag rappade på klubbarna i Dubai"

"Jag rappade på klubbarna i Dubai"

Veckans blogg är äventyrliga Karolin. Hon har nu lämnat Dubai för nya äventyr, Göteborg! Om tio år så ska hon både ha hunnit bo i New York, backpackat i Karibien och jobbat i London. Häng med och läs en intervju med denna fartfyllda tjej! Profile -

Hej Karolin, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hallå där Elin! Det känns verkligen jättekul, speciellt då jag är ny på nouw. Ett glatt välkomnade med andra ord!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg hittar man en mix av lite allt möjligt - mode, mat, resor, vardag och inredning bland annat. För tillfället får man även ta del av en hel del göteborgsbilder då jag är en nyinflyttad göteborgare som just nu håller på att upptäcka allt staden har att erbjuda!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Regel nummer ett enligt mig är att man ska känna sig trygg och bekväm i det man har på sig. Känner man att man verkligen rockar sin outfit så märks det på självförtroendet. Ett bra självförtroende lyser ofta genom outfiten! Sedan tycker jag även om att göra en simpel outfit mer speciell och utstickande genom att addera någon mer vågad och annorlunda detalj.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
En perfekt lördagskväll kombinerar jag helst både hemmakväll och utekväll, varför välja? Börjar gärna kvällen tidigt genom att laga en trevlig middag tillsammans med ett gäng vänner och fortsätter sedan med snacks och drinkar framför någon trevlig lördagsunderhållning på teven, kanske mello? Även fastän inte många blickar faller på teven utan man istället pratar i mun på varandra är det härligt att både kunna mysa men ändå har en kväll på dansgolvet att se fram emot.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Oj vad svårt! Jag älskar att läsa om resor och få inspiration till nya resmål, därför gillar jag verkligen att läsa Hannalicious och Janni Delérs blogg. Men minst lika inspirerad blir jag alla duktiga nouw-bloggar som till exempel @hannasch, @ekva och @linnodman.

Dela med dig av en dold talang du har!
Trots att jag är urkass på att sjunga kan jag i princip alla låttexter utantill efter att ha hört låten bara någon enstaka gång. Dessutom är jag en hejare på att rappa, haha! Något som tyvärr alltför många fick ta del av på klubbarna i Dubai under tiden jag bodde där, då de i princip bara spelade RnB och Hiphop.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år är jag 29 och har troligtvis hunnit uppfylla alla galna ungdomsdrömmar som alltid funnits i min hjärna. Plugga i New York, backpacka i Karibien, jobba i London, upptäcka Australien. Men även om jag inte hunnit med allt än finns ju sådär 70 år kvar till det. Men framförallt önskar jag mig att jag är lycklig, har ett jobb jag gladeligen går till varje dag och en underbar familj att komma hem till.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Det är nog att ha en bra blandning av allt möjligt, så att bloggen inte blir alltför nischad och så att det finns någonting för alla att läsa om. Jag försöker även att hålla kvalitén på bilderna på en så hög nivå som möjligt men samtidigt mixa det med spontana vardagsbilder. Det är variationen som gör det! Samma framgångskoncept gäller nog även för mig själv, att inte hamna i samma rutiner utan att variera livet så mycket som möjligt. Jag älskar att prova på nya saker och lära känna nya människor!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En flygbiljett till Karibien för att kunna checka av den ena drömmen, vårväder så att man kan sitta och njuta på Göteborgs alla härliga uteserveringar och till sist en klassisk LV-väska som jag suktat efter i flera år.

Karolins blogg: nouw.com/karolinss