"Jag önskar mig en resa till en storstad"

Veckans blogg denna vecka är Matilda Boking. Hon hittar inspiration ifrån mindre bloggar och hennes framgångsrecept på bloggen är att dela med sig utav mycket bilder! Läs mer om Matilda här nedan. Profile -

Hej Matilda, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hejsan Elin, jag mår jättebra Det känns verkligen superkul att få vara veckans blogg. Har precis flyttat min blogg hit till Nouw så nu är jag taggad på att blogga mer än någonsin!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg är det framförallt mode och kläder som står i fokus. Men ni kan även läsa om smink/skönhet, mat och om min vardag när jag jobbar på BikBok samt pluggar till en kandidatexamen Medie -och kommunikationsvetenskap.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Mitt bäst modetips som jag själv på senaste börjat leva mer efter är att hellre lägga lite mer pengar på något du verkligen vill ha och som är av hög kvalité istället för att köpa t.ex. fem billigare plagg som ändå bara kommer slitas ut efter ett par gånger. Efter jag börjat tänka såhär så känner jag verkligen att jag gjort mycket bättre köp, som jag verkligen varit glad över! Samt att bygga upp en bra basgarderob med olika bra basplagg som går att matcha med varandra. Då kommer man alltid känna att man kan bygga nya outfits! För att det inte ska bli tråkigt så tycker jag istället att man ska satsa på en utstickande väska eller ett statement smycke.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Lika mycket som jag gillar att dra på mig partyklänningen, dricka drinkar och dra ut med vänner så tycker jag även en lugn lördag med soffhäng och en STOR skål godis kan vara en perfekt lördagkväll. Så något av de två nämnda alternativen!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Innan var jag helt beroende av Kenzas, Angelica Blicks och Victoria Törnegrens bloggar men nu på senaste tiden så har jag funnit mycket inspiration från ”mindre” bloggar. Här på Nouw finns det väldigt många mode och livsstils bloggar med fina bilder och av hög kvalité så jag skulle vilja säga att det är där jag finner mest inspiration.

Dela med dig av en dold talang du har!
Oj vilken svår fråga! Jag kan spela tvärflöjt vilket många inte vet om, haha! Det kanske man kan säga är en dold talang.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år så är jag snart 32 år (usch åldersnoja). Då hoppas jag att jag jobbar på mitt drömjobb, är inte säker vad detta är för tillfället men det ska ha att göra med mode/marknadsföring/media. Vid denna tiden ska jag även ha hunnit åka på massor av resor. Förmodligen har jag även fått mitt första barn och bor tillsammans med min pojkvän i ett drömmigt hus där jag har en enorm walkincloset, hihi! Är gärna ekonomiskt oberoende också.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Uppdatera ofta med mycket bilder av hög kvalitét och glöm inte att svara på kommentarer. Att lägga ner mycket tid och energi på dina inlägg istället för att skriva inlägg bara för att det ska göras tror jag är viktigt!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En väska från Saint Laurent, en resa till en storstad utanför Sveriges gränser och att våren ska komma nu så man kan börja använda alla fina vårkläder<3

Matildas blogg: nouw.com/matildaboking