"Jag önskar att den hemska oron i världen ska försvinna"

Veckans blogg är mystjejen Sarah Ankarstrand. Hon spenderar helst en lördagskväll med pojkvännen, drömmer om ett jobb inom media och i denna intervju erkänner hon att magdans är något hon kan. Kika in och läs mer! Profile -

Hej Sarah, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej på er. Jag mår fantastiskt bra i nuläget och ännu bättre såklart när jag har fått äran att vara veckans blogg. Riktigt kul!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni att få läsa vad jag hittar på i min vardag, det kommer finnas härliga recept att inspireras av, trender jag snappat upp intresse för och många, fina bilder till detta. För att bryta av det hela skriver jag även lite mer personliga texter, om händelser i mitt liv eller om känslor för någonting.

Om du har tråkigt en dag, hur sysselsätter du dig då?
Det finns två scenarion. 1: Absolut ingenting, sätter på Netflix, tar en Coca Cola Zero och lägger mig i sängen. 2: Tar med pojkvännen eller vän på en kaffe på stan, går ut och går en promenad, förbereder blogginlägg eller kollar upp något recept som jag kan dona med här hemma.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Hade detta vart för ett år sedan hade jag garanterat svarat: Fest! Men nu blir svaret lite mer såhär: Jag och pojkvännen arrangerar middag till oss och några vänner, det finns vin, det finns sällskapsspel och go musik. Sen kanske vi tar oss ner till stan för en öl eller två... Eller bara ligga hemma i soffan och käkar upp en chipspåse. Det funkar också ;)

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Just nu följer jag inte någon speciell utan ser man en intressant text eller bild så klickar man in där. En bra bild gör mycket! Därför tycker jag att det är riktigt kul att ni på Nouw lyfter fram bloggare genom "veckans blogg" för man kan hitta många nya favoriter genom detta.

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag kan magdans! Den ni, haha.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år har jag ett jobb inom media. Drömmen i dagsläget är att jobba på ett magasin där jag både skriver och fotar för det är det som jag brinner för, att få skapa någonting och sedan se slutresultatet. Grymt kul!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
De inlägg jag har bilder som jag har lagt ner tid på och de inlägg jag har en text som jag har lagt ner tid på får jag mest respons på. så framgångsreceptet är ganska enkelt - Jobba hårt. Och ha kul när du gör det.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Vad svårt. Jag är verkligen sämst på att önska mig saker. Men jag ska ge det ett försök!
1. Ganska självklar i nuläget - Att denna hemska oro i världen ska försvinna. Jag har den, alla har den.
2. Något att längta efter - En resa till London eller en weekend i Göteborg.
3. En solbränna - Fräknar på näsan och bruna ben må ju vara det finaste.