"Jag letar inspiration hos bloggare"

"Jag letar inspiration hos bloggare"

Denna veckans blogg är härliga Olivia Paulsson som älskar mode och drömmer om en lägenhet i Stockholm. På hennes blogg hittar du många härliga detaljbilder och snygga inspirationsbilder. Häng med och lär känna Olivia! Profile -

Hej Olivia, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej, jag mår bara bra, sommaren är ju här! Det känns superbra verkligen. Hur roligt som helst!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg får ni läsa om mig, min vardag och ni får även en kik in i min garderob.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Mitt absolut bästa modetips är "Simplicity is the key note of al true elegance- Coco Chanel" Jag älskar klassiska, tidlösa plagg så som en snygg kappa, ett par snygga pumps eller en svart vippkjol i något härligt material. Satsa på enklare plagg som du kan lyfta upp med till exempel en väska eller en hatt.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
För mig innebär en bra lördagskväll antingen ett glas vin, min pojkvän och en klyschig romantisk komedi på tvn, eller en kväll ute med ett härligt tjejgäng, lite för många drinkar och dans in på småtimmarna.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Att läsa andras bloggar är något jag ofta gör. Jag letar inspiration, tar reda på trender men även för nöjets skull. Några av mina favoritbloggare är Lovisa Barkman, Beatrice Forsell och Petra Tungården. Alla så himla härliga bloggare som skriver om precis det jag gillar! Kläder, skor och härliga restauranger.

Dela med dig av en dold talang du har!
Okej en dold talang. Ja jag vet inte riktigt? skriver om det mesta på bloggen, men kan väll säga så mycket som att jag är grym på att baka och göra desserter!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år jobbar jag med något jag älskar, förhoppningsvis mode eller med människor, då jag älskar kundkontakt. Jag är förhoppningsvis sambo (kanske i en lägenhet i Stockholm), gift och kanske skaffat barn. Jag hoppas helt enkelt att ja lever ett härligt liv med resor, mat, nöjen och familjen.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Framgångsrecept? Oj vad svår fråga! Jag kommer helt enkelt fortsätta att skriva som jag gör nu, kanske lite oftare. Jobba mer med inläggen och dagligen leverera grymma bilder!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
-
En Chanel
-
En fransk bulldog
-
En lägenhet i Stockholm

Olivias blogg: nouw.com/madebyO