"Jag har på senare tid märkt en otrolig skillnad på mig själv som person"

"Jag har på senare tid märkt en otrolig skillnad på mig själv som person"

Denna veckan hänger vi med Felicia - en norrlänning med känsla för stil, som just nu har ett spännande modeprojekt på gång. Här berättar hon om sina tips för att känna sig bekväm framför kameran, om att växa som person och att träffa den stora kärleken genom bloggen. Profile - 18

Hej Felicia, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
- Hej! Felicia heter jag och jag bor strax utanför Sundsvall. Jag har den fantastiska möjligheten att arbeta med sociala medier på heltid och det är en spännande resa att få ta del av. Just nu ser ni mig som mest på Instagram och här på Nouw där jag delar min kärlek för mode. Jag har väldigt spännande projekt som jag jobbar på och jag kan tyvärr inte berätta så mycket ännu men ett av projekten kommer att släppas i augusti och jag är så taggad! Håll utkik. Jag älskar att jobba och att få jobba med det jag tycker är allra roligast är helt underbart. Om jag inte jobbar så umgås jag väldigt mycket med mina nära och kära och hitta på allt vad mys innebär! Det jag ser mest fram emot nu i vår är att kunna sitta på en uteservering i solen och bara umgås.

Vad är det bästa som hänt, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggandet?
- Det bästa som hänt är nog att jag träffade min nuvarande pojkvän för 7 år sedan nu i februari, som jag har lyckan att få dela mitt liv med - och även få skapa vår framtid. Vi är ganska olika varandra vilket jag tror är anledningen till att vi fungerar så otroligt bra tillsammans!

En avslappnad men självsäker Felicia syns på alla dina bilder i bloggen. Vad är din hemlighet bakom att känna sig som "sitt bästa själv" framför kameran?
- Åh, det är en bra fråga! Till en början tyckte jag att det var väldigt jobbigt att fotografera bland människor. Jag tyckte att det var pinsamt då folk gick förbi och kollade lite extra, vilket jag tror är ganska vanligt om man inte är van men eftersom att detta är mitt arbete så ska jag inte behöva skämmas och jag tycker att det är en självklarhet att var och en ska få göra sin grej. Tro på dig själv och tveka inte på att det DU gör är amazing!

Du skrev nyss ett inspirerande inlägg om att du just nu växer mycket som person - och att du vill satsa mer på det kreativa och att utveckla ditt företag. Vad kan vi förvänta oss av dig i framtiden?
- Det stämmer! Jag har på senare tid märkt en otrolig skillnad på mig själv som person, mitt mående och mitt driv. Jag älskar att skapa och att få dela med mig till mina fantastiska följare men det var en period där jag stod stilla i min kreativitet och min ork för att jobba och då slog det mig att jag behöver nya utmaningar att ta mig an - och väldigt snabbt därefter började jag jobba på ett väldigt spännande projekt inom mode, som är en fantastisk möjlighet att ta med mig in i branschen i framtiden!

Det ni kan förvänta er av mig i framtiden är massa härlig inspiration men även lite mer personlighet från min sida både på min blogg och Instagram.Tre snabba frågor:
Min absolut största modemiss igenom tiderna var... när jag hade alldeles för mycket brun utan sol. Jag vet inte om man kan kalla det för modemiss men då för stunden tyckte jag att det var ursnyggt men i efterhand så förstår jag att det inte såg så naturligt och fint ut!

Det bästa stylingtipset jag fått är... att jobba med dina basplagg i garderoben! Du kan nästan göra oändligt många outfits med dina basplagg genom att ta till en fräscha accessoarer eller något annat ballt plagg. Genom att mixa de klassiska plaggen med de trendiga plaggen kan du göra hur många outfits som helst!

Mitt bästa köp i min garderob är... mina Prada pumps som jag unnade mig själv i julas som kommer att hänga med i mååånga år framöver.Felicias blogg: nouw.com/feliciawedins