"Jag har mött många av mina närmsta vänner genom bloggen"

"Jag har mött många av mina närmsta vänner genom bloggen"

Denna veckan möter vi Amanda - som studerar entreprenörskap, driver en riktig feelgood-blogg och brinner för marknadsföring. Vi snackar om att finna den stora kärleken, om hur bloggvärlden skapar vänskap och hur dessa relationer ger henne inspiration. Profile - 21

Hej Amanda, berätta lite om dig själv, vem är du?
Ja du, hur ska man beskriva sig själv egentligen? Väldigt mogen för min ålder, ni vet sådär lillgammal. Jag är översocial och älskar att lära känna nya människor. Brukar få höra att jag har århundradets värsta “resting bitch face”, men lovar att jag är en solstråle så fort man lär känna mig.

Vad får vi läsa om i din blogg?
Min blogg ska vara en riktig feelgood-blogg med litervis av härlig inspiration. Där får ni följa med i min vardag fylld av outfits, resor och ett och annat skönhetstips. Självklart slinker det även in lite mer känslosamma inlägg. Själv läser jag alltid bloggar för att må bra och få en flykt från det grå i vardagen och målet är att folk ska känna så när de besöker min blogg.

Var får du din blogginspiration ifrån?
Jag försöker alltid att fylla min umgängeskrets med folk som inspirerar mig och gör mig lycklig, då kommer inspirationen och kreativiteten inifrån! Till detta följer jag även flera konton på sociala medier som dagligen ger mig nya idéer till både instagram och blogg. Som student på en entreprenörsutbildning är jag dessutom konstant omgiven av drivna människor, så det är svårt att inte inspireras av dem.Vad är det allra bästa som har hänt dig, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggen?
Det är tveklöst alla underbara människor jag träffat genom bloggen. Jag har mött många av mina närmsta vänner här och ni anar inte vilken icebreaker bloggen har varit i vissa situationer. Den har lett mig in relationer jag aldrig skulle ha hamnat i annars och jag är så otroligt glad att jag fått möjlighet att växa som person genom dem.

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Då hittar ni mig nyexaminerad och nyanställd på en kreativ position i ett växande mode- eller mediaföretag. Jag brinner verkligen för marknadsföring och tror att den yrkeskategorin hade passat mig som handen i handsken. Sen hoppas jag även ha hittat han med stort H (klyschig och supersingel som jag är). Men jag har ingen stress med det, sånt kommer alltid när man minst anar det!Fem snabba frågor:

Avokadomacka eller sötpotatis-pommes

Göteborg eller Stockholm

Sommar i Sverige eller sommar utomlands

Film eller serier

Sneakers eller klackar