"Jag håller alltid mest fokus på bilderna"

"Jag håller alltid mest fokus på bilderna"

I denna veckans blogg kommer du få ta del av en hel del härliga bilder av fotointresserade Siri. Hon har bloggat från och till i 8 år och har alltid kört sitt egna race. Häng med och bli inspirerad! Profile -

Hej Siri, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Det känns superkul verkligen! I och med att jag har bloggat från och till i snart 8 år, och nu har haft ett ganska långt uppehåll, så känns det jättekul att uppta bloggandet igen. Jag är jättepeppad!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer inte få läsa så mycket egentligen haha, utan jag försöker alltid hålla mest fokus på bilderna. Men ibland kommer det inlägg med lite längre texter, kanske tankar och åsikter om något, eller att jag återberättar något fint minne. Har tidigare jobbat som reseledare så kommer berätta en del om det ifall någon är nyfiken, och ska antagligen åka ut snart på en säsong till – så då kommer ni få följa det!

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Klyschigt nog är det väl att alltid försöka få fram en känsla i en bild. Att betraktaren ska känna något är det viktigaste! Sedan försöker jag också ha en egen ”stil” på mina bilder – vissa fotografer kan man direkt känna igen att det är dom som har tagit, och det skulle jag också vilja att man kan med mina bilder...

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Med personer som får mig att må bra! Det kan vara en lugn hemmakväll med familjen, en mysig tjejmiddag, en utekväll med min bästa vän, eller en promenad med någon jag tycker om. Försöker alltid omge mig med människor som sprider positiv energi och glädje!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag älskar Margaux och Fornis bloggar! Och tycker att @AMANDAVALFRIDSSON och @FANNYAMANDANILSSON här på Nouw tar underbart fina bilder! Och sen gillar jag att läsa mina vänners bloggar @ALICIALINDEN och @KRISTINHAMREFORS har jättefina bloggar! Haha har en lång lista med fina bloggar jag läser varje dag … Det är säkert ett femtiotal!

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag kan knäppa sjukt högt! Det är typ mitt enda partytrick hahah… Kan inte ens vissla liksom.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år är jag trettio.. Förhoppningsvis har jag hittat någon att dela mitt liv med, och kanske till och med har barn! Känns sjukt långt borta att ens tänka på det just nu, haha.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag har alltid kört mitt eget race. Jag tar sådana bilder jag tycker att är fina, och skriver om saker jag tycker om - och sen är det upp till läsarna om dom gillar det eller inte ;-)

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En resa till värmen, att träffa alla saknade vänner som bor på olika ställen i världen. Och en egen lägenhet! Det vore drömmigt.

Siris blogg: nouw.com/sirilinden