"Jag gjorde det för att testa hur man nådde ut på ett effektivt sätt"

Denna veckan får vi följa Rebecca Sundvall - en kreativ tjej med många bollar i luften, men som gärna spenderar helgen i soffan. För oss berättande hon bland annat hur hon blir på bra humör varje morgon och delar med sig av hemligheten bakom hur hon finner inläggsinspiration. Profile - 8

Hej Rebecca, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Jag startar i princip varje morgon likadant. Jag går upp vid sjutiden, tar en dusch och gör frukost till mig och min pojkvän. Erik får frukost på sängen (ja, han är en väldigt bortskämd kille) och jag äter framför TV4 morgon. Jag äter i ungefär en timma innan jag börjar göra mig i ordning. Det är lite som meditation för mig. Jag får se på nyheterna och lite roliga inslag som får mig på bra humör inför dagen!

När jag är klar med min morgonrutin drar jag antingen iväg till kontoret där jag jobbar som kontors och marknadsansvarig för ett svenskt designföretag som heter Drosselmeyer, eller så sitter jag hemma och jobbar med min egna business.

Hur skulle du vilja beskriva dig själv och din blogg?
Jag är en 24, snart 25-årig tjej från Stockholm. Under de senaste åren har jag bott utomlands, först i Shanghai och sedan i Amsterdam men nu är jag tillbaka i hemstaden där jag bor med min pojkvän Erik Stark. Jag driver mitt egna företag Sport Without Limits och har under det senaste året jobbat hemifrån men sedan årsskiftet har jag börjat kombinera att driva eget med att jobba för ett svenskt designföretag som heter Drosselmeyer.

Varför började du blogga?
Jag gjorde det faktiskt bara för att testa hur man nådde ut till folk på ett effektivt sätt eftersom jag vid den tidpunkten var på gång att starta ett företag. Jag började med Instagram och startade sedan bloggen rätt snabbt därefter.På din blogg finns en härlig blandning av olika inlägg. Hur gör du för att finna inläggsinspiration? Och vad är ditt bästa tips till de som hamnat i en idésvacka?
Det här är så svårt tycker jag. För mig är hemligheten verkligen planering. På de dagar där jag är riktigt motiverad ser jag till att ta en massa bilder och tänker ut olika inlägg kring de bilderna så att jag har material de dagar jag inte känner någon inspiration alls. För övrigt så kikar jag runt på andra bloggar och Pinterest!

Vad gör du helst på helgen?
Jag vill oftast ha en helt lugn helg men oftast blir det i alla fall en kväll med middag, vin och utgång. Efter en sådan fredag brukar resten bli rätt lugn och då föredrar jag att bara ligga hemma med min pojkvän och beställa pizza som vi äter i sängen!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag influeras av rätt många och har en hel lista med bloggar jag läser. Jag älskar Sincerely Jules, Gypsea Lust och LiChiPan. Sen så gillar jag också mer motiverande bloggar såsom The Happiness Guide som min vän Alina skriver.

Vad har du för mål med din blogg?
Jag vill få en tydligare röd tråd genom mina inlägg och utveckla mina foto- och filmkunskaper. Sedan är det ju superkul att veta att det är folk som tycker att det är intressant vad man gör på dagarna så jag vill såklart ha kvar mina läsare och förhoppningsvis få fler läsare med tiden.

Vad gör Rebecca om 5 år?
Jag planerar verkligen inte så långt in i framtiden men förhoppningsvis kan jag fortfarande bestämma mina egna arbetstider, resa mycket och sen kanske man har ett litet barn också! Men vi får se hur allt går.

Vad önskar du dig just nu?
Helt ärligt finns det inte mycket jag önskar mig. Jag försöker verkligen att uppskatta mitt liv för vad det är just nu. Jag har en fantastisk familj, grymma vänner och världens bästa pojkvän. Hade jag önskat mig något hade det varit någon form av upplevelse, typ en resa till något tropiskt land med mina nära och kära.Rebeccas blogg: nouw.com/trendeneur