"Jag flyttar till New York"

"Jag flyttar till New York"

Vill du också ta steget och flytta utomlands? Nouws bloggare Julia Malmsten har flyttat till New York för att praktisera och uppleva livet i Hamptons och New York city. Kika in här för att läsa mer om hennes praktik och få lite tips! Profile -

Hej Julia, hur känns det inför din utlandsflytt?
Heej! Det känns så kul, pirrigt, nervöst och jobbigt. Jag är så taggad och ser fram emot detta jättemycket, men jag kommer längta ihjäl mig efter pojkvän, familj och vänner!

Vad kommer du att göra där?
Jag ska flytta till Hamptons och praktisera hos en vän, jag kommer göra lite allt möjligt men min största uppgift kommer vara att utveckla företagets sociala medier. Jag ska utveckla en blogg och en Instagram för The Green School som finns i New York City och i Hamptons. Jag och en kompis flyttar till Hamptons tillsammans samtidigt som två utav våra bästa vänner flyttar till New York City. Bortsett från praktiken kommer vi hänga i Hamptons mysiga byar, göra yoga, promenera på stranden och på helgerna kommer vi åka in till New York City för shopping, drinkar och höstpromenader i Central Park!

Berätta om ditt boende!
Jag ska bo hos en vän, och har därför boendet genom henne. Jag kommer att bo i Hamptons i en villa där hela hennes familj bor, det ligger fem minuter ifrån stranden och fem minuter ifrån en utav Hamptons mysiga byar. Tips är att gå in på Facebook och kolla i olika grupper, t.ex "Svenskar i New York" "Bopol i New York" etc, det är så lätt att prata med folk då som i sin tur har kontakter. Mina vänner hittade en fin lägenhet i New York som de ska hyra till en inte alls för dyr hyra på det sättet. Det finns liknande grupper i vilket land eller stad man än vill till!

Varför just USA?
Jag hade aldrig varit i USA tidigare, men jag har alltid tyckt att det verkar så härligt i New York osv när jag sett på film. Och i somras åkte jag äntligen dit, besökte både New York City och Hamptons och jag blev kär! Jag längtade inte hem en sekund och jag ville bara åka tillbaka direkt när jag kommit hem. Efter att jag tog studenten i våras har jag varit helt säker på att jag vill utomlands under hösten, därför passade det perfekt att åka nu när jag hade en kontakt som behövde hjälp i form av praktik, och att hon bor på platsen som jag blev förälskad i är ju ett stort PLUS!

Vad kommer du sakna mest med Sverige?
Jag kommer sakna mina vänner, min familj och min pojkvän!! Men jag kommer hem om tre månader igen och förhoppningsvis får jag besök i Usa Jag kommer sakna svenskt lösgodis också så det får bli minst en sväng till den svenska godisbutiken i New York!