"Jag får min inspiration av det liv som vi har byggt upp tillsammans"

Möt Jonatan Jungebrant - den kreativa själen som har svårt att sitta still, driver företag och som sedan några dagar tillbaka även kan titulera sig stolt förälder. Här snackar vi om pappalivet, hur han får inspiration från sin sambo Emma och önskan om att leva det moderna familjelivet. Profile - 18

Hej Jonatan, berätta lite om dig själv, vem är du?
Absolut, jag är en driven egenföretagare som gillar att ha många bollar i luften. Jag är inte direkt typen som kan sitta still om man säger så. Snart pappa till en liten dotter, vilken dag som helst och bor tillsammans med min sambo i centrala Göteborg.

Född och uppvuxen i Mölnlycke, någon mil utanför Göteborg. Sommaren 2014 köpte jag min första lägenhet och nu vintern 2017 bytte vi upp oss till en större lägenhet som vi alla tre kan få plats i. Som egenföretagare driver jag ett mediabolag med inriktning på foto och film. Jag gör mycket bröllop, event och egentligen det mesta som kommer in. För några månader sedan startade jag min blogg här på Nouw, då tanken var att få dela med mig av vår kommande framtid tillsammans med vår dotter som vi väntar nu i juni. Det utlovas mycket bilder. ;) Utöver detta så älskar jag att umgås med mina vänner, gå på diverse event, knyta nya kontakter och självklart ut och resa! Hemmamys med min lilla familj är också något som kommer att ligga högt upp på listan.

Vad får vi läsa om i din blogg?
Bloggen handlar till stor del om hur jag ser på livet som pappa. Både nu innan vår dotter är här, om graviditeten, tankar om att bli förälder, till att faktiskt stå där en dag och hålla min dotter i famnen och att axla rollen som förälder på riktigt. Jag fokuserar såklart på mycket bilder, då jag älskar att vara kreativ och uttrycka mig på det sättet. I bloggen kommer man helt enkelt få följa med på det ljuva pappalivet och allt vad det innebär!

Var får du din blogginspiration ifrån?
Jag får min inspiration av min underbara gravida sambo Emma och det liv som vi har byggt upp tillsammans. Sen kommer såklart den största inspirationskällan att anlända vilken dag som helst.


Jonatan med sin Emma. Och lilla mini, såklart - som nu är några dagar gammal!


Du och din fästmö väntar just nu ert första barn, grattis! Hur har livet ändrats sedan du fick reda på att du skulle bli pappa?
(Psst! Bebis kom precis efter att denna intervju gjordes!)
Tack så mycket! För mig har livet egentligen inte ändrats jättemycket, mer än att magen växer och allt kul som vi planerar och förbereder inför hennes ankomst. Vi har tänkt att försöka vara en liten ”modern” familj. Med det menar jag att inkludera vår dotter i det mesta och att inte se några hinder. Som att resa, kunna vara spontan och att försöka behålla den vardag vi har idag, med vår dotter som extra guldkant. Det är klart att det inte alltid kommer vara lätt, men jag vet att vi kommer att ha ett fantastiskt stöd av nära och kära omkring oss.

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Jag har ofta tydliga mål och visioner i livet, vart jag vill ta mig. Om 5 år vill jag kunna leva till 100% på mina egna företag och på bloggen. Att helt enkelt kunna hålla på med det som jag brinner mest för. Jag vill ha två barn och en större lägenhet, med fler möjligheter. Kanske ett sommarhus i Marbella med... eller någon annan trevlig stans i världen. Ödmjukt, men samtidigt inte helt omöjligt. ;)Fem snabba frågor:
Avokadomacka eller sötpotatis-pommes
Jag föredrar att träna och vara nyttig, men sötpotatis-pommes är ju inte dumt asså...

Göteborg eller Stockholm
Hjärtat klappar såklart lite extra för Göteborg, men jag skulle absolut vilja testa på att bo i Sthlm ett tag.

Jeans eller kostym
Kostym

Aldrig skriva igen eller aldrig fota igen
Den var inte svår… Mitt liv beskrivs i bilder, så att aldrig skriva igen.

Film eller serier
Solklart film. Jag har för lite tålamod för att ta mig igenom en hel serie.Jonatans blogg: nouw.com/jjungebrant


Foto: Mikaela Watsfeldt & privat