"Jag drömmer om mycket"

"Jag drömmer om mycket"

Vi möter Freja Knutsson - en tjej med cool stil som bor i sommarstaden Halmstad. Vi snackar om trender, drömmar, var hon hittar blogginspiration och generellt om livet. Profile - 7

Hej Freja! Berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej på er! Oj, det här med att beskriva sig själv.. Men, jag är en utåtriktad tjej som bor i sommarstaden Halmstad, på bästkusten som vi på västkusten gääärna vill kalla det. Jag älskar när det händer mycket saker omkring mig, att träffa nytt folk och att ha mycket saker planerade. Samtidigt som en hemmakväll själv framför tvn och en godispåse är något jag inte snålar med, ibland är även ens egna sällskap det bästa.

Vad får vi läsa om i din blogg?
Jag är ju den som är den, jag bloggar om både det ena och det andra. Mycket mode och kläder (det där med att min pojkvän inte får plats i vår garderob längre är ett hett ämne på min blogg haha), min vardag, MAT (mycket fika), gillar även att resa, ibland även lite ”skönhetstips” samt ibland kommer det givetvis också upp mer personliga inlägg. Jag försöker få er att lära känna mig via text, min ”jargong” och det känns som jag ändå lyckas relativt bra med det.

Var får du din blogginspiration ifrån?
Hmmm... Jag får verkligen min inspiration från många olika håll! Bland annat mina favorit-modeprofiler på Instagram men även genom att läsa andras bloggar och kika i modemagasin. Dock är min blogg inte bara inriktad på mode så jag skulle säga att resterande av mina inlägg är personliga och mest inspirerade av de jag umgås med i min vardag och mitt liv i övrigt! Jag har även massor utav fina människor i min omgivning som inspirerar mig dagarna igenom.

Du bloggar ofta om mode och har en riktigt cool stil! Vad är viktigast med mode för dig?
Oj tack så mycket! Jag har ett stort modeintresse och gillar att testa på nya trender, men jag kör också mycket av mitt egna, det som passar mitt humör för dagen och som jag känner mig bekväm i! Mycket färg, älskar färg. Sen är det verkligen ett plus i kanten om man nu skulle inspirerar i alla fall någon själ därute.

Vad drömmer du om att göra om fem år?
Jag älskar Halmstad, men hade velat testa på att bo i en större stad. Göteborg? Stockholm? Sen det här med marknadsföring/sociala medier är något jag brinner för. Så häftigt att kunna jobba inom det 100%? Eller djur är ju något jag inte klarar mig utan så hade lika gärna kunnat jobba på svenska SPCA (räddningsarbete för djur). Ni märker att jag fortfarande velar med vad jag vill göra här i livet haha? Jag drömmer om mycket!

Tre snabba frågor:

Vad är det bästa med att bo i Halmstad?
Sommaren i Halmstad(!), har ni inte varit här så är det ett HETT tips inför semestern. Får gåshud när jag tänker på afterbeachen ute i Tylösand..

Filmer eller serier?
Jag har nog aldrig sett en hel serie? Så får bli film på den!

Klassiskt eller trendigt?
Trendigt. Jag gillar att prova nya saker!

Frejas blogg: Nouw.com/frejaknutsson