Not published

"Jag drömmer om att få jobba med det jag älskar och upptäcka mer av världen"

"Jag drömmer om att få jobba med det jag älskar och upptäcka mer av världen"

I Veckans blogg får vi denna vecka följa modeprofilen Rebecka Rosengren som i början av hösten flyttade sin blogg hit till Nouw. Hon har nyligen slutfört en stylistutbildning och på hennes blogg får vi ta del av tips och trix kring mode, hudvård, recept och mycket mer! Profile -

Hej Rebecka! Helgen är förbi och det är dags för en ny vecka. Hur gör du för att peppa igång måndag morgon?
På måndagar tycker jag att man sätter lite känslan för veckan och därför försöker jag alltid göra den så bra som möjligt! Jag går upp i tid, gör min hudvårdsrutin som gör att jag piggnar till och sen lagar jag en god frukost. Äter den gärna framför Nyhetsmorgon eller något youtubeklipp. Hinner jag så går jag gärna en morgonpromenad. Sen är jag redo för en ny vecka!

Tidigare har man kunnat ta del av din blogg på Devote. För alla nya läsare, kan inte du berätta lite om dig själv och vad vi får se på din blogg?
Jag är en tjej på 22 år, född och uppväxt i Kalmar i Småland! Så svårt att beskriva sig själv haha, men som person är jag väldigt kreativ, driven och positiv. Älskar att omringa mig med min familj, pojkvän och vänner. Jag har sedan jag var liten ett brinnande intresse för mode, älskar passionen och skapandet som modet tar fram i mig. Blev precis klar med en Stylistutbildning på Style Academy i Stockholm inriktat kläder och pluggar just nu en distanskurs på textilhögskolan i Borås! Vid sidan av plugget jobbar jag även mycket med min Instagram och gör roliga samarbeten! På min blogg får ni ta del av mig, min vardag, mina tips och trix kring mode, smink, hudvård, recept och mycket mer<3

Nu i höst hoppade du på stylistutbildningen. Är det något du alltid har drömt om?
Jag har alltid drömt om att få jobba inom modeindustrin och har haft ögonen på denna utbildningen ett tag. Men i år kändes det rätt och jag sökte faktiskt i sista sekund, en vecka innan utbildningen startade och fick samtal någon timma efter att jag skickat in min ansökan att jag kommit med. Så det var snabba puckar! Men så kul! Jag fick faktiskt upp ögonen för stylistyrket när jag för något år sedan jobbade framför kameran i en kampanj för ett klädföretag, men fastnade egentligen mest för det kreativa bakom kameran och stylingen. Så där startade allt!

På tal om drömmar. Vad har du mer för drömmar och mål?
Jag drömmer om att få jobba med det jag älskar och upptäcka mer av världen, skapa familj och helt enkelt må bra!

Hur klär du dig i höst?
Jag klär mig i stora kappor och puffjackor! Allt för att hålla mig varm och snygg på samma gång haha. Jackorna matchar jag gärna med en oversized stickad tröja, ett par skinnbyxor och ett bar chunky boots. Till festligare tillfällen kör jag på en oversized kavaj, en kortare topp/t-shirt under och ett bar loose fit kostymbyxor, gärna mycket smycken till!

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Då är jag 27år! Oj så svårt, jag är faktiskt en person som gillar att leva i nuet och inte planera för långt fram. Jag kan sätta upp mål och drömmar men inte planera precis vart jag ska vara eller leva om x antal år, för livet förändras så mycket. Men jag hoppas att jag jobbar med ett yrke jag älskar och brinner för, kanske har tankar på att börja bilda familj och bor på ett ställe jag trivs på. Time will tell!

Fem snabba

Storstad / Småstad
Åh så svårt! Jag är från en mindre stad och är så glad för det. För alltid när jag spenderar mycket tid i storstäder är det en viss känsla och trygghet att komma hem till lilla Kalmar. Men kan inte motstå pulsen och pirrigheten som storstäder ger mig. Får bli båda!!

Färgglatt / Monokromt
Kan bära färg ibland på enstaka plagg men trivs bäst i färger såsom beige, svart, vitt och grått.

Frukost / Middag
Middag!! Jag älskar att laga mat och lägger gärna ner tid på att leta recept, handla ingredienser och sedan stå länge framför spisen på kvällarna.

Utekväll / Hemmakväll
Denna var svår haha, men får nog bli hemmakväll! Är en otroligt hemmakär person och myskvällar i soffan är oslagbara. Dock på sommaren är jag nog mer av en utekvälls person hehe.

Sneakers / Boots
Nu på hösten: boots!! Men sneakers ligger mig varmt om hjärtat året runt, så får bli sneakers..

Läs Rebeckas blogg här @rebeckarosengren