"Jag brukar skriva ner potentiella bloggrubriker i mobilen lite då och då"

"Jag brukar skriva ner potentiella bloggrubriker i mobilen lite då och då"

Vi träffar Linn, som är mamma, sambo, syster och kreatör. Vi får höra om hennes perfekta dag, att gå tillbaka till jobbet efter mammaledigheten och om hur bloggen gjorde henne till ansiktet utåt för ett stort sportmärke. Profil - 9

Hej Linn, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
Linn heter jag som sagt. Precis fyllda 30 år och bor i Skövde tillsammans med min sambo och vår 1-årige son. Älskar att spendera min lediga tid med träning och med familj och vänner. En perfekt dag för mig är mysfrukost, morgonträning, lek och lunch utomhus med vänner och familj samt plockmat på kvällen framför en bra film.

Du avslutar nu precis din mammaledighet och börjar jobba, hur känns det?
Nervöst och spännande på samma gång. Har fått äran att få en ny tjänst på företaget som produktspecialist så älskar utmaningen som ligger framför mig. Men självklart saknar jag livet som mammaledig. Alla underbara stunder utomhus och dagar som fylldes med utflykter och häng med vänner som också var föräldralediga. Antar att helgerna och semester kommer ha ännu större innebörd nu.Vad är din huvudsakliga inspiration till bloggen och vilka är dina bästa tips för att uppehålla en bra bloggrutin?
Läser några andra bloggar som ger mig inspiration. Sen försöker jag göra innehållet till en mix av inspiration och vardagliga inlägg om mig och min familj. Jag brukar skriva ner potentiella bloggrubriker i mobilen lite då och då som jag alltid kan gå tillbaka till när inspirationen tryter.

Vad är det bästa som hänt dig, som inte vore möjligt om det inte vore för bloggen?
Det är att jag och min syster fick chansen att vara ansiktet utåt för Reeboks vårkampanj förra året. Häftigt att se sig själv i reklam på både bild och film. En upplevelse jag aldrig glömmer. Mer om det här: It's a wrap!


Tre snabba frågor:

Det bästa med livet som mamma är... kärleken till sitt barn samt att alla små ting blir så stora och värdefulla

Mina topp tre bästa plagg i garderoben är... långärmade klänningar, ljusa jeans & den vita blusen

Det bästa med att blogga är... att man skapar sin egna digitala dagbokLinns blogg: nouw.com/linn_storm