"Jag brukar beskriva min blogg som en dagbok utan några filter"

"Jag brukar beskriva min blogg som en dagbok utan några filter"

I veckans blogg denna vecka får vi följa vår rutinerade profil Felicia Nelén. Redan i mellanstadiet startade hon sin blogg och under tidens gång har vi fått följa henne både genom extremt känsliga och jobbiga perioder samt genom fina stunder i livet. Profile - 12

Hej Felicia! Helgen är precis förbi, hur gör du för att peppa igång en ny vecka?
Hej! Helgen är slut och jobbveckan börjar igen, denna vecka peppar jag igång med att efter jobbet dra direkt till gymmet och köra ett pass för att sedan åka hem och jobba vidare med mina sociala medier, bilder, inlägg osv.. Ska även unna mig lite hemmaspa ikväll med ansiktsmask och god mat för att kicka igång veckan på bästa sätt.

Kan inte du berätta lite om dig själv och vad vi får se på din blogg?
Jag är en tjej som bor i staden Linköping som jag även är uppvuxen i. Men jag drömmer om att flytta härifrån så snabbt som möjligt. Vart är då frågan? Vill inte flytta för långt ifrån min familj eftersom att det är dem som är det viktigaste i mitt liv. På min blogg delar jag med mig om mycket tankar osv kring olika saker, men jag berättar även lite av de händelser som format mig till den människan jag är idag. Jag brukar beskriva min blogg som en dagbok utan några filter, eftersom att jag delar med mig om extremt känsliga saker men ändå det fina som också händer. Även jag är en människa och därför vill jag inte bara visa upp de som är bra hela tiden, utan även visa att jag också har ångest, depression, sjukdomar osv som kan förstöra för mig i min vardag, precis som för alla andra.

Hur kommer det sig att du började blogga?
Jag började blogga första gången när jag gick i mellanstadiet och jag läste mycket på Keelas blogg, tyckte att hon var så otroligt cool och ville bara vara som hon helt enkelt. Sen har de varit lite till och från gällande bloggandet, men jag tog upp det igen för lite mer än två år sedan och sen dess har jag hållit på med denna blogg nästan konstant. Jag kände då att jag behövde någonstans att bara skriva av mig av alla ord och tankar jag hade i mitt huvud. Sen har detta bara blivit som en vardag för mig där jag berättar om vad jag gjort i veckan, om mitt mående, vilken modetrend jag fastnat för just nu o.s.v.

Du har bloggat i många år och har även ett väldigt fint flöde på Instagram. Vad inspirerar dig?
Åh tack så mycket! Jag har bloggat länge och även hållit på med min Instagram sedan jag var 18år. Det som inspirerar mig är alla andra power kvinnor som finns runt om i världen. Kan sitta i flera timmar och bara kolla igenom andra personers bloggar och Instagrams bara för att se hur dem gör och om de är någonting som jag kanske skulle kunna göra om på mitt sätt. Följer extremt många vackra kvinnor som är grymma på det dem gör och det inspirerar mig till att fortsätta med det jag gör, sen tycker jag även att det är extremt roligt att redigera och fota.

Vad drömmer du om?
Jag drömmer som sagt om att flytta ifrån denna stad. Komma till en annan stad där jag bara kan börja om från början. Mitt 2019 var ett sjukt jobbigt år där jag var med om sjukt jobbiga saker som jag delat med mig av på bloggen. Känner att väldigt mycket här i Linköping påminner mig om just detta, och det är ingenting som jag vill bli påmind av. Att byta stad är någonting som jag tror att jag faktiskt skulle må bra av.

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Om jag får drömma om hur mitt liv skulle se ut om 5 år så skulle det vara att jag är lycklig. Jag hoppas att jag kanske hittat mannen i mitt liv, att jag bor i en stad jag trivs i och att jag jobbar med det jag älskar. Dock är jag en person som inte vågar planera mitt kommande år ens eftersom att jag lärt mig på den hårda vägen att hela ens framtid kan förändras på bara en sekund...

Fem snabba

Kaffe / Te
Jag har alltid varit en te-drickare, men nu under de senaste veckorna har jag blivit besatt av kaffe. Det är de första jag gör när jag vaknar. Tycker det är så gott med havredryck i och det är en perfekt start på dagen enligt mig.

Musik / Podcast
Jag har aldrig riktigt fastnat för det här med podcast, har försökt flera olika men slutar alltid med att jag lyssnar på musik istället. Musiken hjälper mig att må bra och hjälper mig att fokusera mer på det jag gör, än att lyssna på någon som pratar i bakgrunden.

Spontant / Planerat
Tycker om att planera också, men jag är en person som gör mer spontana saker och när det är spontant så blir det oftast roligast. Då vet man inte exakt vad som kommer att hända…

Frukost / Middag
Jag klarar faktiskt inte av att äta frukost på morgonen, mår typ illa av det. Så därför är middag ett givet val här!!

Vår / Höst
Alltså båda dessa årstider är mina favoriter så extremt svårt att välja. Men eftersom hösten är så otroligt mysig med alla löven och tända ljus, så får det väl bli det.

Läs Felicias blogg här @felicianelen