"Jag brinner för feminism och är inte rädd för att säga vad jag tycker"

"Jag brinner för feminism och är inte rädd för att säga vad jag tycker"

Matilda är en hopplös romantiker från Göteborg vars hjärta slår ett extra slag för de som har det svårt. Vi pratar allt från hennes favoritsminkpalett, till feminism och att hon nu uppnått ett av sina stora mål med sin blogg. Profil - 8

Hej Matilda, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
- Hej! Matilda Ögren heter jag, är 22 år och kommer från Göteborg. Jag är en crazy cat lady vars största intressen är mode, skönhet och foto. Just nu pluggar jag till undersköterska, då jag har jobbat på ett demensboende i två års tid och insett hur mycket jag tycker om att hjälpa andra som inte har det så lätt. Jag är en hopplös romantiker som älskar mysiga hemmakvällar, samtidigt som jag också älskar att gå ut och dansa natten lång. Jag brinner för feminism och är inte rädd för att säga vad jag tycker. Men jag är väldigt snäll, så bli inte rädda.

Vad fick dig att starta din blogg och vad är din drivkraft idag?
- Jag började blogga när jag var 11-12 år och jag minns inte riktigt varför, det var något alla gjorde då. Men eftersom jag är väldigt kreativt lagd och älskar att fota och redigare bilder så blev det som en hobby. Dessutom är jag en väldigt djup och tankespridd person, så det är väldigt skönt att få skriva av sig och kunna dela sina tankar med så många andra. Min drivkraft är att jag får utlopp för mina intressen, samt att inspirera andra och få respons på det jag gör. En till drivkraft är att jag alltid velat bli "veckans blogg" här på Nouw, och nu är det äntligen min tur. Jippi!Vad är det bästa som hänt, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggandet?
Att jag är på Nouws förstasida och får chansen att nå ut och dela mina intressen och tankar med så många personer. Är jättetacksam!

Tre snabba frågor:
Det bästa med våren är... Att det inte är långt kvar till sommaren och solen börjar titta fram oftare.

Min absoluta go-to-outfit en stressig morgon är... oftast all black, det funkar alltid. Svarta jeans, svart sweatshirt/tisha, svart kappa och sneakers.

Mina topp tre skönhetsfavoriter just nu är.. Too Faced mascara "Better Than Sex", Foreo ansiktsrengöringsborstar och CAIA ögonskuggspalett.Matildas blogg: nouw.com/matildaogren