"Jag brinner för att skapa och att ständigt ha projekt på gång"

"Jag brinner för att skapa och att ständigt ha projekt på gång"

Denna vecka möter vi vår kreativa profil Fanny som är nybliven husägare. En riktig livsnjutare som drivs av att sträva framåt och som brinner för det kreativa skapandet! Profile - 9

Hej Fanny, hur gör du för att peppa igång måndag morgon?
Hej! Börjar alla mina dagar men en promenad på 40 min, Majken vår vovve behöver rastas. Tycker det är en mysig stund. Och sen en tid tillbaka har jag börjat måndagarna med en lång löprunda därefter i naturen. Började med detta då jag slutade besöka gymmet när Corona började styra om allas vardag. Att komma igång med kroppen är min bästa kur för både kropp & knopp. Följt av en dusch och en stor frukost.

Berätta lite om dig själv och vad vi får se på din blogg?
24 årig tös ifrån västkuststaden Falkenberg. Lever ihop med min kille & våran hund. Jag brinner för att skapa och att ständigt ha projekt på gång, inom både jobb & privat. En tom helg utan att pyssla med något känns ovant. Mina största intressen här i livet är stil, fotografi, att resa och nu hus av förklarliga själ. Har även börjat med youtube för att dokumentera våran lilla resa tillsammans, kommer länka varje ny vlogg i bloggen.

Du har nyligen börjat blogga igen efter en bloggpaus. Vad är det som driver och inspirerar dig?
Precis. Jag tycker det är så kul att greja med saker och drivs av att sträva framåt. Men är samtidigt också en riktig livsnjutare.

Grattis till husköp! Kommer vi få följa med på resan?
Tack snälla, vi är överlyckliga över att blivit husägare till ett riktigt renoveringsprojekt. Ännu lyckligare över att vår närmsta granne är havet. Känns overkligt men ändå så rätt.
Ni kommer få hänga med på resan, och är man själv inne i på en liknande resa blir det nog extra kul att följa. Är så galet peppad på att slänga på mig en overall och börja röja. Vi kommer flytta ifrån vårt stora hus i stan och till en början flytta in i ett litet torp som står på vår nya tomt. Detta under tiden det stora huset får ett rejält lyft. Vill flytta redan nu!

Idag är det måndag och helgen har precis tagit slut. Vad gör du helst en ledig helg?
En ledig helg får allra helst bestå av middagar, roliga kvällar med våra vänner. Häng med familjerna & promenader ute i solen. Om det inte varit för dessa rådande tider går jag gärna ut och äter.

Du verkar kreativ och skapar väldigt fint content! Vad inspireras du av?
ÅH vad kul att läsa! Jag inspireras mycket av naturliga ting, som naturnära färger, materialmixar, naturen, solljus & ett naturligt ansikte. Gamla bilder är väldigt kul att försöka eftersträva i både stil och bild.
När det kommer till livsstil inspireras jag mycket av lediga dagar faktiskt. Älskar att jobba då det verkligen är min passion, men hörde någonstans att man kan jobba för att få mer frihet och ledig tid med sina nära. Och det känner jag igen mig i.

Fem snabba

Hund / Katt
Hund före katt alla dagar i veckan. Hundar är personligare, mer tillmötes, kan hänga med på det mesta. Och för att vi har vår Majken. <3

Renoveringsprojekt / Nyproduktion
Renoveringsprojekt blir personligare, mer levande och man kan sätta sin egna prägel. Plus ett kul projekt att genomföra tillsammans.

Kaffe / Te
Vill ha min kopp kaffe på morgonen!

Tidiga mornar / Sena kvällar
Tidiga mornar. Luften och ljudet utomhus är härligare än alla andra timmar på dygnet. En ny start är något så fint.

Vinter / Sommar
Sommar då vi lever ett så mycket socialare liv, man möter gladare människor. Temperaturen i både luften och havet är härligare. Dagarna är så mycket längre, och tankarna är ljusare.

Läs Fannys blogg här @fannyamandanilsson