"Jag blir peppad över sådant som rör hjärta och själ"

Denna veckan får vi följa Sigrid Jonasdotter - som trots sin unga ålder redan kan titelera sig både författare och entreprenör. Vi får höra om hennes stora planer för framtiden, tankar king att blogga, om hennes vision och hennes bästa råd till alla unga entreprenörer där ute. Profile - 14

Hej Sigrid, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Frukost! Utbudet varierar men en lyxig gröt efter en joggingtur får mig att må hela dagen.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Min blogg är tankspridd precis som jag. Jag skriver vad jag känner för och jag känner vad jag skriver. Träning i alla kombinationer, mat i alla färger och fotografier från alla vinklar. Kläder, smink och friends for life. Att upptäcka världen, lära känna nytt folk och framförallt lära känna mig själv bättre, är ord som beskriver både mig och bloggen ganska bra.

Varför började du blogga?
Om jag ska tala sanning (och det ska jag) så har jag alltid sett upp till min syster @ragnas, som tolvåring startade jag min första blogg bara för att syrran hade en, inte mycket mer än så dock. Nu har jag bloggat på Nouw i över ett år och jag har aldrig varit mer pepp!

Du har precis tagit studenten, men redan hunnit skrivit boken "Nu kör vi" som blev väldig uppskattad. Vilket blir ditt nästa steg, och vilket är ditt bästa råd till unga entreprenörer där ute?
Jag har minst sagt ett häftigt år bakom mig men tiden framför är också ganska ball. I sommar kommer jag att jobba så mycket det bara går inför höstens utmaningar. I augusti packar jag väskan för att göra drömmen om Stockholm till verklighet. YEY! Mitt första steg är att plugga sälj och personlig utveckling på Arndt's Sales Academy, utöver det har jag en hel hög med planer både i Sverige och utomlands… Mitt bästa råd till alla peppade, härliga och unga entrepenörer är vara sig själva. Gå din egen väg, gör något du tycker är kul och va snäll på färden! Man får vad man ger, det är något jag har kvitto på. Som min vision säger - se dig själv som din bästa vän men också din egen chef.

PS - Jag söker vänner i storstan. Var inte rädd för att höra av dig!Vad gör du helst på helgen?
Äventyrar! Om det handlar om en shoppingdag i Malmö, en cykeltur på 10 mil eller en dag på stranden spelar inte så stor roll. Och den som vill får gärna hänga med…

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
För mig är status mindre viktigt, jag inspireras av helhetsintrycket där känslan väger tyngst. Jag blir peppad över sådant som rör hjärta och själ, enbart en perfekt yta är mindre viktig. PT-Fia, Lofsan och Hanna Öberg är bara några av alla influenser jag inspireras av till fullo. För övrigt är Instagram det bästa jag vet och där finner jag massor inspiration på flera sätt.

Vad har du för mål med din blogg?
Målet med bloggen är att finnas till för er men också för mig själv. Min blogg är personlig, jag svarar mer än gärna på frågor och luskar i knepiga som icke knepiga problem.

Vad gör Sigrid om 5 år?
Om fem år har jag rest världen över och upptäckt saker jag inte trodde fanns. Jag är utbildad yogalärare och är påväg att öppna mitt första café.

Vad önskar du dig just nu?
En semestervecka eller två med familjen, helst i Italien eller Spanien.Sigrids blogg: nouw.com/sigrid