"Jag är självlärd hela vägen och har bara jobbat mig fram"

"Jag är självlärd hela vägen och har bara jobbat mig fram"

Kampanjplåtningar, modevisningar och ingen dag som är den andra lik - Vanessa bytte Visby mot huvudstaden då hon följde sitt bankande modehjärta. Vi snackar vägen till yrket som stylist, hur en vanlig arbetsdag ser ut och det viktigaste för henne med personlig stil. Profile - 14

Hej Vanessa, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej! Jag är en är sprudlande 22-åring med fötterna på jorden och huvudet bland molnen.

Vad fick dig att starta din blogg och vad är din drivkraft idag?
Det som fick mig att starta min blogg var att dela med mig av min vardag, vad jag gör och mina intressen, samt numera använda som en lite plattform i och md mina jobb.

Du tog steget och flyttade från Visby till Stockholm för att följa din dröm om att jobba som stylist. Vad är det bästa med att ha tagit steget att flytta?
JA äntligen! Så jag flyttade i september förra året och har snart bott här i ett halvår nu, wow galet vad fort tiden går? Men hur som så flyttade jag pga just mitt yrke. Det finns en väldigt liten om än befintlig marknad på Gotland som stylist.

Hur ser en vanlig jobbdag ut för dig?
Varje dag är olika! Det är det jag verkligen älskar med yrket. Det kan vara allt ifrån en plåtning i studio, till att vara iväg på resande fot, springa på stan och leta kläder, bära och dra stora hockeytrunkar laddade med en massa kläder, ligga på golv och knyta skor, stryka and the list goes on.

Vilka är dina bästa tips till de som vill in i branschen?
Bara köra! Jag är självlärd hela vägen och har bara jobbat mig fram genom att höra av mig till olika människor inom branschen, stylister, argenturer osv och visat framfötterna

Hur önskar du att ditt bloggande utvecklas i framtiden?
Jag vill fortsätta med det ändå rätt bra uppdaterandet jag har börjat komma in i, fortsätta att visa min vardag, mitt yrke och inspirera änu mera.Tre snabba frågor:
Om jag inte skulle jobba med mode skulle jag vilja ha en karriär inom... Det stod faktist mellan brandman, elitlöpare eller stylist-yrket så något av dom två andra då haha!

När det gäller personlig stil så är det viktigaste för mig... Att jag känner mig bekväm, är man inte bekväm i vad man har på sig så syns det... Ett självförtroende är det snyggaste man kan bära!

Mina förhoppningar inför 2019 är... Att min karriär fortsätter gå uppåt och att jag utveklas och för nya möjligheter!Vanessas blogg: nouw.com/vanessaw