"Jag är perfektionist när det kommer till redigering av bilder"

I denna veckans blogg kommer du att få ta del av modetips, streetstyle, perfekta bilder och mycket mer. Häng med och inspireras av härliga Angelica Ström! Profile -

Hej Angelica, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår bara bra! Och ännu bättre nu när man får vara veckans blogg. Wow, det känns så himla roligt! Alltid kul att bli uppmärksammad.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni att få läsa om mode, inredning, träning, inspiration… ja, allt möjligt! Liksom lite av varje med mycket bilder! Både från min systemkamera och bilder från mobilen.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Följ inte alla trender slaviskt. Blanda massa olika stilar, hitta din personliga stil liksom. Och det bästa av allt; ett leende och lite självförtroende räddar många lite halvtråkiga outfits. Jag lovar!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Antingen ett glas vin med vänner, gärna på en uteservering nu när vädret börjar tillåta det. Eller så blir det middag ute med pojkvännen eller så lagar vi någon god mat hemma och myser (ser verkligheten ut såhär? Nja, jag jobbar ofta helger)

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Ska jag vara helt ärlig är jag inte jättebra på att läsa andra bloggar. Jag är mycket duktigare på att kika Instagram men även där har jag blivit sämre på att hinna med att se alla bilder alla lägger upp. Men några som jag kikar in på då och då och som alltid inspirerar är bykiki.se (som också är här ifrån Gävle), josefinehj på Instagram (älskar hennes flöde och tackar inte nej till hennes chanelväskor), och så diggar jag min vän tuvaalicia.itgirls.se som är med i årets säsong av It-Girls.

Dela med dig av en dold talang du har!
Hmm... Hade nog några partytricks man drog fram förr när man gick i skolan men det har man glömt av. Men jag har spelat fotboll i 10 år, men hur mycket talang som sitter kvar sen jag slutade (korsbandet gick av) vette fan haha. Men det är i alla fall någonting många inte vet om mig ;)

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år ska jag fylla 35 bast, då hoppas jag att livet är ganska uppstyrt. Kanske jobbar med något inom mode/foto/sociala medier. Drömmen är ju verkligen att kunna jobba med bloggen och olika projekt runt den. Har åtminstone ett barn, är gift och har ett riktigt fett boende.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag tror att ljusa och många bilder är mitt framgångsrecept. Och att det är ganska mycket variation. Jag blandar både bilder från systemkameran och bilder från min mobil, som då blir lite personligare. Sedan försöker jag verkligen lägga ner energi på mina inlägg, ibland kan ett inlägg ta flera timmar. Jag är perfektionist när det kommer till att redigera bilder så det kan ta sin lilla tid, speciellt bilderna från systemkameran. Ett av mina populäraste inlägg “How I stay healthy” tog flera dagar att skriva.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En designerväska (jag fyller snart 25 år så hint till min pojkvän ;), en resa till Maldiverna och körkort (ja, snart 25 år och inte tagit körkort – fy skäms! Dags att ta tag i det).

Angelicas blogg: nouw.com/angelicastrom