"Jag är extremt hård mot mig själv när det kommer till bilder"

Veckans blogg denna vecka är Ida som bloggar om mode och har ett öga för detaljer. Det bjuds på snygga kollagen modetips och perfekt tagna bilder. Kika in här och blid inspirerad! Profile -

Hej Ida, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår kanon! Känns riktigt kul och spännande. Ger en extra knuff med motivation liksom!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni till största delen kunna läsa om mode, då det är ett av mina stora intressen. Men jag brukar liksom inte hålla mig till några speciella kategorier, utan jag bloggar om det jag känner för :-) Så det kan bli en mix av mode, resor, inredning, privatliv och väldigt mycket bilder!

Vilket är ditt bästa modetips?
Mitt bästa modetips är att våga! Mixa stilar och lager är nog det roligaste jag vet. Att testa sig fram och inte känna att man har några gränser. Speciellt nu på hösten. Våga gå utanför trenderna! :-)

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag har som två olika sidor inom mig. Vissa lördagar känner jag bara för att krypa upp i soffan med pojkvännen och kolla serier hela natten. Isolera oss från annat. Medan andra kvällar känner jag för en riktigt händelserik kväll med en massa vänner runtomkring mig, fart, musik och glädje!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
En bloggare jag hämtar mycket inspiration hos är Janni Delér! Hennes bilder är fantastiska och hon har alltid nya, häftiga vyer att visa upp vilket jag tycker är det bästa. En annan väldigt inspirerande bloggare för mig är Molly Rustas. Sen har jag också fått upp ögonen för Matilda Djerf. Diggar hennes stil! De personer jag hittar inspiration ifrån är de som verkligen har sin egen stil (inte bara klädmässigt).

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag skulle vilja säga att min dolda talang är dold så bra att jag inte hittat den än haha. Skämt å sido. Men jag tror inte många i min omgivning vet att jag spelar gitarr.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Hm.. om tio år är jag 29. Jag ser mig själv arbeta med något jag verkligen trivs med men främst hoppas jag att jag har en massa erfarenheter i bagaget. Häftiga upplevelser! Jag hoppas jag har hunnit upptäcka och utforska och vid det här laget kanske slagit mig till ro tillsammans med min pojkvän, någonstans där vi trivs bra :-)

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Mina bilder! Jag lägger sjukt mycket fokus på mina bilder och är extremt hård mot mig själv när det kommer till bilderna. Jag har bloggat länge men jag har alltid varit lika noga med vad jag lägger upp för bilder. De måste verkligen bli godkända och uppfylla mina krav för att bli publicerade haha. Det låter löjligt men eftersom jag haft ett fotointresse i så många år har jag blivit lite av en perfektionist. Jag har väldigt höga krav på mina egna inlägg och minsta tvekan (alltså om jag inte är helt nöjd) så publiceras det inte. Däremot är jag verkligen inte sån när jag läser andras bloggar!

Nämn tre saker som du önskar dig just nu!
Då skulle jag önska att jag hade möjlighet att välja å vraka på allt här i livet, en resa och att vi kunde hoppa direkt till allt julmys!