"Jag är Europas främsta drömmare"

"Jag är Europas främsta drömmare"

Veckans blogg är stylisten, modegeniet och drömmaren Emelie Wikström. Hon är en förespråkare utav tidlöst mode och vill en dag starta eget inom mode. Kika och och läs mer! Profile -

Hej Emelie, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Det är toppen! Och som nykläckt bloggare på Nouw känns det extra kul att få vara Veckans blogg!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Då jag jobbar som stylist på Gina Tricot så blir det såklart väldigt mycket mode! Jag blandar daglig inspiration med egna outfits och såklart en del behind the scenes. Sedan blir det massor utav shopping - och stiltips också!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Något som ni kommer märka i min blogg är att jag är en stark förespråkare utav tidlöst mode. Så mitt bästa modetips är att bygga en perfekt basgarderob som du sedan kan utgå ifrån när du hoppar på trender!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
På en restaurang kring ett stort runt bord med alla jag tycker om! Lördagar där jag får ge både smaklökar och skrattmuskler en omgång är de bästa!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Får jag som bloggare erkänna att jag är rätt dåligt på att läsa bloggar? Jag ska verkligen bli bättre på det! För mig så finns det faktiskt ingenting som inspirerar mig så mycket som stilsäkra och starka kvinnor, så stylisten Emanuel Alt och 70-talets Lauren Hutton ger mig alltid vad jag behöver när inspirationen tryter!

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag kan sjunga Lilla snigel med stängd mun. Det ni!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Min främsta dröm är att om 10 år ha jobbat så hårt att jag kan fylla livet med mycket resor! Jag älskar Italien. Och att få ha ett hus vid vattnet, ett par miniatyrer av mig och min kille och att driva något tillsammans med min bestie (Hanna MW) hade varit en dröm! Japp, jag är norra Europas främsta drömmare.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Känns lite tidigt att prata framgång tillsammans med min blogg, men jag försöker hela tiden tänka att jag skapar den bloggen som jag själv hade klickat in på flera gånger per dag. För publicerar man material som man verkligen tror på så tror jag att man får genuina och trofasta läsare.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Vid varje tillfälle jag får att önska mig något (läs: när jag ser en fyrklöver eller blåser ut ljusen på tårtan) så är det alltid att mina nära och kära får vara friska och lyckliga. Sedan så hade ju en kostym från Stella McCartney, ny klocka och GO-14 från Louis Vuitton inte suttit fel! Haha.