"Jag är 22 år och egenföretagare"

I denna veckans blogg kommer du att få läsa mycket om ett hälsosamt liv, resor, inredning och mycket mer. Häng med och inspireras av entreprenören Victoria Brodd! Profile -

Hej Victoria, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej Elin! Våren är ju här och en skön tid framöver väntar så jag är på topp! Så roligt att få vara veckans blogg, jag hoppas på att få inspirera alla nouw bloggare ordentligt denna vecka!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Här får man läsa en hel del om mitt stora intresse för den ”rena” livsstilen, resor, inredning och exklusiva grejer. Jag bakar mycket i rawfoodväg och delar med mig av många smaskiga och kreativa recept. Jag har typ en fetisch för roliga och färgglada frukostar! Fina saker i form av både kläder, väskor och inredning ligger mig också varmt och hjärtat och är något jag gärna bloggar om. Gillar ni resebilder så befinner jag mig väldigt ofta på resande fot också! Och om ni hänger kvar här till sommaren får ni även följa hur det är att vara i 20 års åldern och driva ett eget företag med flera anställda. Jag äger nämligen en egen juice- och hälsobar på Smögen som jag driver där om somrarna!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Basic, basic, och ännu mer basic fast alltid med inslag av antingen något exklusivt eller färgglatt. Jag går oftast klädd i svarta och grå toner och livar upp mina outfits med antingen en kaxig väska eller ett par färgstarka skor. Det enkla med något piffigt till helt enkelt - cleant men ändå utstickande!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Hemma i lägenheten med min pojkvän och vår hund. Vi lagar en extra god middag och unnar oss lite gott i soffan och slocknar innan klockan slår 12. Jag uppskattar mer att bara umgås med mina fina killar och mysa hemma med dem än utekvällar!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Inspiration hittar jag mest på Instagram, det är bästa inspokällan enligt mig eftersom allt där alltid är så tillgjort och perfekt! All min inrednings och rawfoodinspo finner jag där. Men andra bloggar jag kontinuerligt läser är Jannis Delérs, Blondinbellas och några nouwbloggar!

Dela med dig av en dold talang du har!
Bowling!! Jag vinner verkligen jämt och slår ibland flera strikes i rad, förstår inte varifrån denna talang kommer!?

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Då bor jag på kusten utanför Sydney, har en till chihuahua och kanske en bebis. Förmedlar lyxiga bostäder runtom staden och har ett eget inrednings -och stylingsföretag samt en skandinavisk inredningsbutik där.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Ljusa härliga bilder och det vardagliga livet med inslag av det där lilla extra. Jag reser ofta och det generar ju i sig väldigt gott bloggmaterial. Och eftersom att jag håller på med 3 starka inspirationskällor i form av inredning, superfood och mode är jag nog ganska unik! Att vara såhär ung och redan ha fått uppleva så mycket i världen och redan driva eget tror också att många tycker är spännande!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Att min hunds operation idag går bra
2. Sommaren
3. En boy bag från Chanel hade också suttit hur fint som helst!

Victorias blogg: nouw.com/victoriabrodd