"Jag älskar känslan av att jag och mina läsare är ett grymt team"

"Jag älskar känslan av att jag och mina läsare är ett grymt team"

Denna veckans blogg är härliga Jennifer Klingvall, också känd på Youtube och Instagram där hon riktar in sig på hårinspiration. Vi kommer få följa med i hennes vardag som blivande mamma, flytt till deras drömlägenhet och en massa pepp-inlägg. Kika in och bli inspirerad! Profile -

Hej Jennifer, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår kanon tack, det känns fantastiskt! Vet att det finns så många otroligt bra bloggare här så det är en stor ära att få bli veckans blogg.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer att få följa med mig under min första graviditet och sedan tiden efter som småbarnsförälder. Jag är nu i v.19 så bebisen är beräknad att komma i Januari. Ni kan läsa om mina veckor från att jag fick reda på att jag var gravid fram till nutid, tankar funderingar, flytt till vår drömlägenhet, inköp inför bebis och YouTube videos då jag medverkar i YouTube-serien Gravid vecka för vecka.

Vilket är ditt bästa sköhetstips, generellt?
Att försöka att lägga sig "i tid", en pigg utvilad människa är oftast så mycket härligare än en trött sliten. Att alltid tvätta av sminket när man går och lägger sig och gärna försöka ha några dagar utan smink i veckan. Använda torrschampo för uppfräschning av håret istället för att tvätta det varje dag. Och nästan viktigast av allt... att inte vara för uppslukat av mobilen när man umgås med andra människor. Att umgås med en person som inte är närvarande är för mig väldigt oattraktivt och ointressant.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Antingen på en restaurang med vänner där jag äter planka eller moules frites, eller hemma i soffan lutandes mot min pojkvän med tända ljus, täcken och ben&jerrys.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Frida Asp som har en liten dotter. Har följt hennes blogg sedan hon blev gravid och den är så mycket mer än rosa moln och perfekta dagar, älskar hennes humor! Annars måste jag säga att jag inte har hunnit läsa så många bloggar den sista tiden utan mest varit aktiv på Instagram.

Dela med dig av en dold talang du har!
Heh... Jag är överrörlig så kan böja/vrida mina armar åt fel håll så att de ser brutna ut. Annars är jag svinvass på att dansa fult hemma med min sambo. Svårvunnen battle vågar jag påstå.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Då är jag 2, eller 3 barnsmamma, bor i ett nybyggt hus med en fin tomt i Halmstad. Förhoppningsvis gift med Alex. Jobbar med mina sociala kanaler och driver eget företag.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Kontinuerlig uppdatering, fina bilder, personligt och intressant innehåll. Jag älskar känslan av att jag och mina läsare är ett grymt team och att vi gör den här resan tillsammans.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En barnvagn, tålamod, och en romantisk middag med min pojkvän.