"Jag älskar att matcha färger och mönster."

"Jag älskar att matcha färger och mönster."

Vi välkomnar den här veckans blogg är Linnea Moberg. Hon är 26 år gammal och har nyligen flyttat ifrån västkusten upp till huvudstaden. Vi pratar med Linnea om vad som har varit utmaningen med att flytta. Sedan älskar vi Linneas stil och nu får vi ta del av hur hon själv skulle beskriva den. Vi ser fram emot att få följa dig den här veckan! Profile - 10

Hej Linnea, vill du berätta lite om dig själv?
- Hej fina, jo men absolut! Fyllde precis hela 26 år och har även precis flyttat från Göteborg upp till huvudstaden med min sambo. Jag har börjat jobba som marknadskoordinator/projektledare för ett stort bolag och trivs verkligen så bra här! Som person är jag väldigt social och driven, gillar verkligen när det händer saker men uppskattar även lika så myskvällar.

Vad får man ta del av på din blogg?
- Vardag, inspiration, mode, tips, inredning.
En salig blandning från min vardag helt enkelt!

Vad har varit den största utmaningen med att flytta till Stockholm?
- Tycker inte riktigt att det har varit någon specifik utmaning med det hela, har kommit in i livet här väldigt snabbt då jag och min sambo gjorde detta tillsammans. Men det som tillkommer med en flytt är ju alla nya rutiner, nytt gym, nytt hem, nya gator. Men det är mest mysigt och inspirerande, men har varit lite krångligt också. Eller får ju inte glömma det som faktiskt var värst och det är ju självklart flyttpackningen, finns det något tråkigare?


Vad är ditt mål med bloggen?

- För mig har bloggen alltid varit en plats där jag kan vara kreativ och skriva av mig om allt möjligt. Då jag har studerat 5 år marknadsföring så har det även alltid varit viktigt för mig att ha något som motiverar mig till att sitta dagligen med ex. Photoshop. Men kanske inte svar på frågan men måste även säga att det är ett perfekt forum för att hitta vänner, nästan alla mina närmsta vänner bloggar här på portalen och vi har alla lärt känna varandra genom bloggarna/event. Det är så mysigt!

Hur skulle du beskriva din klädstil
- Eftersom jag jobbar på kontor så har jag en ganska stilren stil till grunden, men jag älskar även att matcha färg och mönster. Samt ha stora stickade tröjor nu på hösten är ju alltid helt underbart och ett säkert kort!

Vad gör du om 5 år?
- Oj, hur ska man kunna veta detta. I början av detta året visste jag inte ens att jag skulle flytta från Göteborg, så det kommer ha hänt väldigt mycket på 5 år. Men för att ge mig själv lite åldersnoja så är jag 31 år då. Har jobbat mig upp i karriären och har flyttat till en fantastiskt fin bostad och har nog bildat familj. Men livet är spännande och jag tar allt som det kommer!


Tre snabba:

  • Uppklädd eller myskläder?
Myskläder, finns ju inget bättre! Har precis hittat det mest magiska beiga set som jag lever i för tillfället så fort tillfälle ges.

  • Kaffe eller Te?
Denna är svår, älskar te på kvällarna med dricker ju kaffe ständigt under dagen.
Så får ta kaffe, fikar jag ute är ju en cappuccino alltid mitt första val.

  • Har du några obsessions just nu?
Just nu måste det ändå vara Pumpa latte, men det är för att det tillkommer så fort löven ändrar färg och luften är krispig.
Påminns alltid om New York och mina promenader i Central Park när jag dricker det, bodde nämligen där för några år sedan

Linneas Blogg @linneacasandra