"Jag älskar att jobba och det har varit en nyckel för mig i mitt företagande"

Hon tog sina främsta intressen och gjorde dem till business - Therese Svensson är en entreprenör med ett hjärta som bankar hårt för hälsa och som får pirr i magen av att tänka på framtiden. Vi snackade om hur du lyckas som entreprenör och om att vara sig själv fullt ut. Profile - 4

Hej Therese, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hallå där. Jag är en 25 årig göteborgare som älskar träning och hälsa. Är egenföretagare och har lyxen att jobba med mina största intressen. Spenderar många utav mina dagar nere på Boost Your Body i Saluhallen som jag driver. Boost är ett hälsohak som jag verkligen tycker ni ska besöka om ni inte gjort det. Och i höst kommer ni även att kunna träna med mig på Barry's Bootcamp som öppnar i Göteborg. Där kommer jag att jobba som Barry's trainer vilket kommer bli helt sjukt kul. Annars myser jag gärna med min familj, pojkvän, vår hund och mina älskade vänner, tränar och fyller min vardag med massor av glädje och energi.

Vad får vi läsa om i din blogg?
I min blogg får ni läsa om träning, kost och hälsa. Jag älskar att jag kan vara mig själv i min blogg vilket betyder att ni också får ta del av min vardag och hur mitt liv ser ut. Försöker alltid att sätta en personlig touch på det hela, för mig är det viktigt att vara mig själv fullt ut!

Var får du din blogginspiration ifrån?
Eftersom jag kan vara så pass personlig och skriva mycket kring vad jag gör och hur jag tänker så tycker jag det är väldigt lätt att hitta inspiration till bloggen. Skriver mest från hjärtat. Något jag måste bli bättre på är att ta bilder, det är jag pinsamt dålig på.Du är en mångsysslande entreprenör som både driver en salladsbaren Boost i Göteborg, jobbar som PT och blir nu en del av Barry's som snart lanseras i Göteborg. Vilka är dina bästa råd till de som strävar efter att vara sin egen chef och drömmer om en karriär som entreprenör?
Kriga och våga drömma! Samtidigt är det otroligt viktigt att vara realistisk, det är inte lätt att starta eget och leva på det direkt. Det kan ta tid innan det blir lönsamt, så där handlar det verkligen om våga det låta ta tid och tro på sig själv. Var beredd på att få jobba för det i början. Det är lite så jag ser på det, att jobba otroligt hårt nu för att sedan i framtiden kanske kunna jobba lite mindre. Jag älskar att jobba och det har varit en nyckel för mig i mitt företagande. Våga vara lyhörd och lyssna på de du har runt omkring dig. Nätverka och skapa dig kontakter. Mitt sista råd är att umgås med likasinnade. Det gör så mycket att omges av människor som peppar dig och vill se dig lyckas.

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Om 5 år vill jag ha skapat mig ett hem. Om det är i Sverige eller utomlands vet jag inte. Köpa ett hus/lägenhet någonstans. Jobbmässigt får vi se vart jag står då, kan kittlas av tanken på vad som kan hända på fem år. Fortsätta utveckla mitt egna nätverk, det har vuxit snabbt här nu på senaste tiden och är så taggad på att fortsätta bygga på det.Fem snabba frågor:

Avokadomacka eller sötpotatis-pommes

Aldrig skriva igen eller aldrig fota igen

Film eller serier

Kaffe eller te

Avslappnat klädd eller uppkläddThereses blogg: nouw.com/theresess