"Jag älskar ALLT som har med planering att göra"

"Jag älskar ALLT som har med planering att göra"

Denna vecka får vi följa vår kreativa lifestyleprofil Platin som förutom att vara aktiv på Youtube gillar att befinna sig i vildmarken. På hennes blogg kommer vi att få se inblickar i hennes liv, organisering och även en hel del inspirerande listor. Profile - 14

Hej Platin! Hur har din helg varit?
Åh, jag har haft en supermysig helg! Den började med middag hos min pojkvän och slutade med self-care sunday hemma hos mig.

Du har precis ”rebrandat” din blogg lite. Berätta lite om dig själv och vad vi får se i din blogg framöver!
Jag är en frilansande ”youtuber” på 25 år som älskar planering, organisering, makeup, hudvård och vildmarksliv. Som person skulle nog dom flesta beskriva mig som extremt entusiastisk. Jag är väldigt lycklig, positiv och exalterad. I min blogg kommer ni få se inblickar i mitt liv, mycket inom ovannämnda kategorier och även en hel del inspirerande listor.

Efter att ha besökt din blogg får man intrycket av att du gillar att planera. Är så fallet och vad är isåfall dina bästa tips?
Oh ja, jag älskar ALLT som har med planering att göra och mina bästa tips är följande:

1. Hitta en inspirerande kalender som får dig att vilja planera
2. Skriv ner idéer/måsten på en gång istället för att försöka hålla allting i huvudet
3. Använd planeringstillbehör som t.ex klistermärken, stämplar och färgglada pennor
4. Inför en ”planeringstimme” varje söndag för att se över kommande vecka
5. Unna dig någonting gott medans du planerar

Vad önskar du dig just nu?
Jag önskar att min största dröm, som är att jobba med YouTube på heltid, går i uppfyllelse inom en snar framtid. Ärligt talat finns det få saker som gör mig så lycklig som att filma videor, som dessutom uppskattas av dom som tittar på min kanal. Utöver det önskar jag mig samma sak som miljontals av oss, att pandemin ska vara över.

Du har både blogg, Instagram och Youtube. Vart hämtar du inspiration och motivation?
Hmm, jag skulle nog säga att mitt effektivaste sätt att hämta inspiration är att gå offline med en kamera i högsta hugg i vildmarken. Förra året tältade jag och min pojkvän mitt ute i ingenstans och jag kände mig mer inspirerad än någonsin efter det! Motivation får jag av bara tanken på att fotografera, skriva eller filma eftersom jag älskar det!

Vad tror du att du gör om 5 år?
Om jag får drömma är jag gift, förhoppningsvis tvåbarnsmamma och fortfarande aktiv med content på min blogg och youtubekanal. Jag har även en dröm om att lämna Stockholm och bo uppe i norrlandsskogarna, men vi får se.. Huvudsaken är att jag är lycklig och forsätter följa mina drömmar!

Fem snabba

Frukost / Middag
Oj, min specialitet är frukostpannkakor men min pojkvän är otroligt duktig på att laga mat så det får nog bli middag trots allt.. Ingenting går upp mot en krämig pastarätt eller en riktig ramen som tar fyra timmar att tillaga.

Youtube / Instagram
Instagram har faktiskt aldrig varit min ”grej" eftersom jag föredrar att skriva i bloggformat eller filma längre videor.

Hund / Katt
Ooooh, jag älskar bägge men det får nog bli katt eftersom jag förstår deras beteende mycket bättre än hundars.

Guld / Silver
Silver passar mig absolut bäst om jag måste välja, men egentligen är roseguld min metall.

Snö / Regn
Sommarregn är underbart, men snö gör mig alltid extra lycklig!

Läs Platins blogg här @platins