Invigning av KappAhls flagship store

Invigning av KappAhls flagship store

Igår var det invigning för KappAhls första flagship store, Nattstad var där och bevakade. Fashion -

För snart 60 år sedan öppnade Per-Olof Ahl ”Kappaffären” på Omvägen i Göteborg. Mycket har hänt sedan dess och Kappaffären har blivit en av våra största kedjor och fått det välkända namnet Kappahl. Öppnandet av en flagship store är förstås ännu ett stort steg i utvecklingen.

För att ta del av resultatet hade Kappahl med Relevent vid rodret bjudit in ett antal olika gäster. Allt från trendiga fashionistas till kostymklädda affärsmän, det var förvånansvärt många män, kanske en satsning från Kappahls sida för att locka fler manliga kunder! Bland gästerna sågs Bosson, Peter Siepen, Sara Varga och även en del Göteborgs kändisar. 

Det bjöds på bubbel och snittar i olika former, precis som sig bör vid en invigning. Underhållningen stod Sara Li för, om ni undrar vem det är så kanske jag kan friska upp ert minne genom att säga Björn Ranelid – Mirakel. Den här gången höll hon sig dock till att sjunka covers, mysigt. 

Den bästa delen av kvällens underhållning var modevisningen, som gärna hade fått vara lite längre. Fina stylingar och bra kombinationer, några riktiga guldkorn fanns det att beskåda. Fortfarande har Kappahl en del att jobba med vad gäller material och snitt men de har utvecklat sig betydligt och deras underkläder ger riktiga köpbegär!

Vid nitton slutade minglet på Kappahl och alla som var sugna styrde steget mot nyrenoverade Palace. I entrén möttes man av ett tak fullproppad med kristallkronor, överdådigt men coolt. På andra våningen, i salongen, bjöds det på minidessert, drinkar och bra musik. Ett väldigt trevligt arrangemang, så borde alla mingel avslutas.

En lyckad kväll för alla gäster och för Kappahl och Relevent som värd!

Writer
Beata Klein