Invig sommarklänningen med silkeslena ben

Invig sommarklänningen med silkeslena ben

Sommaren står runt hörnet och innan vi vet ordet av det slår värmen till. Då är det äntligen dags att klä på sig årets sommarklänningar. Vill du inviga sommarklänningen med silkeslena ben? Vi ger dig vårt bästa tips och du kan även ta del av ett grymt erbjudande - klicka dig in för att läsa mer. Beauty - 1

I betalt samarbete med EFI

Även fast många planerade aktiviteter har ställts in och man tillbringar största delen av sin tid hemma finns det många tillfällen att svassa runt i sina fina sommarkläder. Kanske för att en dag på stranden väntar, för att du ska iväg på picknick eller kanske för att det vankas grillkväll. Oavsett om du klär upp dig för att träffa en kompis på ett glas bubbel eller ska spendera en dag i en park kan det vara skönt med ett boostat självförtroende.

Just som att en fin bränna kan höja självförtroendet hos vissa, kan ett par silkeslena ben göra samma sak för andra. Vi kan starkt rekommendera EFI's rakhuvel Intuition Sensitive Care som ger dig just detta: silkeslena ben.


Intuition är världens första allt-i-ett-rakningssystem för kvinnor. Rakhyveln är framtagen för känslig hud och ger dig både hudvård och rakning i ett. Runt de fyra ultratunna bladen finns det nämligen en hudvårdande Aloe Vera-tvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten. Rakbladen är dessutom utrustade med ett skyddsgaller som gör att rakningen blir mer skonsam.

Med Intuition Sensitive Care behöver du inte längre tänka på rakgel eller skum, utan det är bara till att hoppa in i duschen, skruva på vattnet och börja raka. Rakning har aldrig varit enklare och nu kan du få silkeslena ben i ett nafs utan att oroa dig över inflammerade hårsäckar eller irriterad hud.

Fina @yayas med sin Intuition som hon använt i flera år


Nu kan du få prova på ett startpaket från EFI för endast 19 kr!

Intuition säljs endast av EFI och de erbjuder ett enkelt abonnemang så du aldrig får slut på refiller med blad och hudvård. Som abonnent får man 1 ask med 6 bladrefiller var fjärde månad, för 338 kr per försändelse (inkl. porto och expedition). Vid beställning får man med en praktisk sugpropp som du kan fästa på duschväggen så din rakhyvel alltid är tillgänglig. Dessutom följer ett praktiskt reselock med vilket gör det lätt och smidigt att ta med den någonstans.

Innan du startar din prenumeration har du möjlighet att få hem ett komplett provpaket gratis!
I startpaketet ingår rakhyveln Intuition och 2 stycken refillerblad. Det enda du behöva bekosta är porto och expedititon på 19 kr. När du registrerar dig för startpaketet blir du automatiskt abonnent men är inte förpliktigad till ytterligare köp. Om du inte vill fortsätta prenumerationen efter ditt startpaket kan du enkelt avbryta prenumerationen genom att meddela detta till EFI inom två veckor.

HÄR kan du ta del av erbjudandet!

Bilder och omslagsbild från @yayas


Writer
Josefin Larsen