Intervju: Hvordan blir det kommende året for bloggerne?

Intervju: Hvordan blir det kommende året for bloggerne?

Vi spurte noen av våre Nouw-bloggere om hvordan det kommende året vil bli og hvilke mål de har for 2017. Hvem skal kanskje flytte til utlandet, hvem skal satse på YouTube og hvem vil belyse temaer som pelsdyrindustri? Vi har svarene her! Lifestyle -

1. Hvordan ser du for deg at det kommende blogg-året vil bli?

2. Hvilke mål ønsker du å oppnå i 2017?


Venstre: @siljeokland

1. Det kommende året blir spennende, fordi det er mye som allerede skjer som jeg er i gang med. Både med tanke på hva jeg ønsker for bloggen og hva jeg skal gjøre for å bli enda flinkere med nye ting. Det handler om å holde seg inspirert og motivert, og derfor er det viktig med nye prosjekter som hele tiden får opp motivasjonen. Tror dette året blir veldig bra!

2. Først og fremst er målet mitt for dette året å være den beste versjonen jeg kan være selv, og hele tiden være den jeg utgir meg for å være. Et av de viktigste målene er å fortsette å si mer ja, være med på forskjellige ting, og dra enda lenger enn det jeg gjorde i det året som var. Være positiv og sette ambisjoner som gjør meg glad.

Dette året som var har vært vanskelig, med mange utfordringer. Jeg har lært mye om meg selv og styrken man får av å ha det vanskelig. Det året som kommer skal bli mitt år. Det skal skje så mye bra, og jeg er klar for de utfordringene som kommer. Derfor har jeg i år ikke hatt konkrete nyttårsforsetter, fordi jeg tror på at man hele tiden kan gjøre en forskjell og gjøre det bedre enn man gjorde i går, og enda bedre i morgen enn det man gjør det i dag.


Høgre: @Ingridbjugan

1. Dette året tror jeg blir det beste blogg-året hittil. Jeg har mer motivasjon enn noensinne, og håper jeg klarer å holde trykket videre. Jeg tror 2017 blir et år med mye jobbing og store utfordringer, men også et år bestående av nye opplevelser og masse inspirasjon. Jeg har virkelig troen på at dette er mitt år, og skal jobbe beinhardt for at det skal bli det!

2. Målene mine for bloggen i 2017 er å skrive to innlegg om dagen, men også beholde kvaliteten på bilder og tekst! Jeg har også satt meg som mål å skrive flere personlige innlegg, og jeg ønsker å sette mer lys på saker jeg bryr meg om, for eksempel pelsdyrindustrien.

Ellers har jeg troen på å sette seg mål underveis, da er det større sjans for at jeg jobber aktivt for å nå de, og de blir ikke glemt!

Venstre: @anitafossberg

1. Jeg ser for meg at YouTube vil bli enda mer populært i 2017, også i Norge. Jeg synes det er kjempegøy å filme, så det er en trend jeg helt sikkert kommer til å henge meg på. Ellers tror jeg det vil bli enda større krav til bildekvalitet og ikke minst kreativitet. Det er så utrolig mange bloggere der ute, man er nesten nødt til å skille seg ut på en eller annen måte.

2. I 2017 vil jeg bli flinkere med film. Jeg synes det er supergøy både å filme og å redigere. Årets første tur er allerede booket og jeg har lyst til å lage en reisedagbok. Det er mye jobb, men helt sikkert noe jeg kommer til å være glad for om 30 år! Ellers vil jeg bli flinkere til å være spontan, nyte livet og kanskje flytte til utlandet! Rett og slett bevege meg litt utenfor min egen komfortsone, og selvfølgelig dele alt sammen på bloggen min.


Høgre: @HENRIETTEHONSRUD

1. Det kommende blogg-året for meg håper jeg vil bli sort. Jeg skal fokusere masse på bloggen og jeg gleder meg til å ta med mine flotte lesere på min reise igjennom det nye året. Jeg har et stort ønske om at bloggen min skal vokse, og det krever hardt arbeid, viljestyrke og at jeg holder meg inspirert hele veien, klarer jeg det håper jeg at jeg får med meg noen nye lesere som ønsker å følge med videre på det jeg holder på med.

2. Først og fremst skal jeg flytte sammen med min fantastiske kjæreste i ny leilighet, det var et mål jeg satt jeg for ikke så alt for lenge siden, og det går snart i boks, så bare det er jeg super glad for. Jeg har aldri likt å sette meg store "nyttårsforsetter" men har alltid noen små ting jeg ønsker å bli bedre på eller gjennomføre, så kan jo nevne noen.

Et av målene mine er at bloggen min blir et sted hvor folk kommer for å finne både inspirasjon og gode ord. Jeg skal også reise mye i år, så en ting jeg har lyst til å bli mye flinkere til er å lage videoblogger som jeg kan dele med mine lesere, ikke minst er det jo like koselig for meg selv å kunne se tilbake på. Også skal jeg bli mye flinkere på å donere bort klær til de som trenger det. Jeg har vært fryktelig fæl på å bare kaste klærne mine når jeg først rydder igjennom, men jeg ønsker mye heller å glede noen andre med de, så det skal jeg få gjort opp til flere ganger i løpet av 2017, hvem er med meg?

Klarer jeg dette er jeg stor fornøyd og kan gå inn i 2018 med nye mål!

Venstre: @juma

1. Jeg ser for meg at det blir et spennende år med mye opplevelser og nye inntrykk. Jeg håper på et år med mye reising, og det blir blant annet en tur til Paris i Februar. Forhåpentligvis blir det en USA-tur til sommeren i tillegg. Jeg føler meg veldig inspirert om dagen, og håper det speiler gjennom i innleggene. Så jeg tror innholdet på bloggen blir en variasjon av reiser, mote og skjønnet, og hverdagen min. Mest sannsynlig vil det også komme litt dypere tanker innimellom. Jeg tror dette blir et bra blogg-år!

2. Mitt fremste mål er å gjøre en god innsats gjennom hele året. Ting blir alltid like bra som man gjør dem til selv. Så jeg håper på å stå ved utgangen av 2017, og si meg skikkelig fornøyd med alt jeg har gjort for både meg selv og andre i dette året. Jeg håper også på at jeg klarer å opprettholde gode rutiner innenfor skole, trening og bloggen. Jeg har troen på at god planlegging og struktur er nøkkelen til kvalitet og mindre stress. Når jeg har gode rutiner er det også lettere å levere bra. 2017 har startet veldig bra og jeg er veldig motivert for at dette skal bli et supert år!


Høgre: @andrineh

1. Inspirerende, spennende og innholdsrikt. Jeg håper å få ta med bloggen på både nye, og gamle opplevelser. Jeg ønsker med 2017 å inspirere likesinnede med fine bilder av både hverdagsliv, mote, trening og mat. Håper at både gamle, og nye lesere vil følge meg videre gjennom året som kommer.

2. 2017 er året jeg vil prøve ut ny mat, nye hobbyer og nye reisemål. Jeg har mål om å være enda flinkere til å prøve nye, og spennende oppskrifter. Si mer JA, og være hakket mer spontan enn året før. Når det kommer til selve bloggen vil jeg bli enda bedre til å ta bilder, og ikke minst til å skrive. Med ønske om å utforske nye vinkler, stiler og få enda mer kontroll over kameraet. I år som i fjor setter jeg meg også et mål om å være mer tilstede i hverdagen, ta en pause fra blogg, mobil og sosiale medier en gang i blant – på tross av at jeg elsker å ta bilder, dele og skrive her inne.Hva er dine mål for 2017?