Inredningsfavoriter på nätet

Inredningsfavoriter på nätet

Denna helg är löningshelg och vissa butiker har fortfarande Black Friday som sträcker sig ända till måndag. Vad passar då bättre än inredningstips på nätet? Dags för storshopping! Lifestyle -

Rum21 - Har allt inom hem och inredning samt alla inredningsdesigners som du även kan söka på. Perfekt om du letar efter din favoritdesigner! Handlar du för 500 kr eller mer är det fraktfritt, annars ligger den på 69 kr.

Desenio - Letar du efter den perfekta tavlan? Här kommer du garanterat hitta den då det finns alla möjliga posters och ramar i flera storlekar. Utbudet är väldigt stort och det finns något för alla här. Köper du för över 299 kr är det fraktfritt, annars kostar det 39 kr.

H&M home - Vill du ha det lilla extra med coola tryck på kuddfodralet eller sängkläder i sammet? Oavsett vad du söker kommer du garanterat inte logga ut från sidan "tomhänt". Här är det alltid 39.90 kr i frakt även om du skulle shoppa loss för flera tusen.

Ellos Home - Hemsidan där du kan hitta alla julklappar till dina nära och kära. Som ny kund brukar man få 40 % rabatt på den dyraste varan och fri frakt, superbra tycker vi! Annars kostar frakt 49.90 kr men det går även att välja hemleverans och express för en extra peng.

Room99 - Har det mesta du kan önska dig för hemmet. De har bland annat julklappstips och ett stort utbud av julpynt. Dessutom öppet köp på alla julklappar till och med sista januari. Handlar du över 500 kr är det fraktfritt, annars kostar det 59 kr.

Zara home - Spanska klädjätten gör inredning och den är precis så bra som du hoppas! Här finner du allt ifrån fina myskläder till handdukar och tvålpumpar. Din order blir fraktfri om den levereras direkt till deras butiker och om du köper för över 1500 kr. Ordrar upp till 1500 kr har en frakt på 195 kr.

Lagerhaus - Har prisvärd inredning med roliga detaljer. Sortimentet förnyas ofta och vill du känna och klämma på en vara har de även fysiska butiker ute i landet. Butiken har fri frakt på köp över 500 kr, annars ligger avgiften på 49 kr. Butiken skickar även till Danmark, Finland & Norge.

Har du någon favorit inredningsbutik? Dela med dig!