Inled det nya året med #Nouw30daychallenge

Inled det nya året med #Nouw30daychallenge

Vi börjar att närma oss ett nytt år, och med ett nytt år kommer också nya möjligheter. För att peppa igång det nya året och för att komma igång med bloggandet ordentligt drar vi igång #Nouw30daychallenge! Det bästa av allt är att du kan anmäla dig redan idag! Other - 23

Tända ljus, stickade tröjor, mysiga hemmakvällar - och bloggande såklart. Visst är vintern rätt härlig ändå? Det här året blev kanske inte som vi tänkt oss, och mycket har vi behövt ställa in eller skjuta upp. Vi har behövt spendera mer tid än någonsin hemma och därmed utmanat vår kreativitet när det kommer till att hitta på saker att göra.

Som ni vet så gillar vi på Nouw att utmana er bloggare, och ni gillar ju när vi utmanar er. I september i år utmanade vi alla er att blogga minst 15 dagar under månadens gång, för att hitta er egen nisch i bloggandet och för att öka chansen till att få bloggen att växa. I föregående challenges har man inte bara kunnat vinna inspirerande resor till bland annat London och Paris, utan även avslappnande weekends på spa.

Vi har fått så fantastisk respons av er på våra tidigare utmaningar och det har varit så kul att se er sprida bloggpepp till varandra. Så varför inte köra igång en ny bloggutmaning? Nu kan du blogga in det nya året tillsammans med oss, med start den 2 januari 2021. Delta i #nouw30daychallenge genom att blogga minst 15 dagar under januari månad och få chansen att vinna väldigt fina priser som bland annat en spaupplevelse hos Sankt Jörgen! Visst är du med?

Writer
Redaktionen