Inför helgen med Yayas

Inför helgen med Yayas

Idag tog vi oss ett litet helgsnack med Nouws största bloggare Johanna Ljungqvist, mer känd som Yayas. Vi kollade vad hon helst gör en ledig lördag och vad hon har för helgplaner! Lifestyle -


Hej Johanna! Hur är läget? Mår du bra?

Hejsan Nouw! Det är bara bra med mig, tack. Efter en tråkig start på veckan med sjukstuga, så ser jag nu bara en underbar helg framför mig.

Vad har du för helgplaner?

I helgen ska jag iväg med min damklubb. Vi är ett gäng tjejer som träffas ett par gånger om året för att ha aktiviteter en hel dag. Aktiviteter som två tjejer står för. Vi andra har inte har en aning om vad, förrän tiden är kommen. Det enda vi vet nu är att vi ska ses utanför en ishall. Så det ska bli spännande att se vad vi ska hitta på under lördagen. Med dessa tjejerna runt mig är det alltid garanterat att det blir en trevlig dag.

Vart går du om du ska ut på middag och vad äter och dricker du?

Till ett ställe som heter Bar-b-ko i Kristianstad. Där klassikern alltid blir deras möra oxfilé & husets rödvin till.

Ett annat ställe som också är en favorit är House of bagels i Kristianstad. Där blir det alltid deras kycklingsallad "Chicken Fenix", med en kall cola till.


Hur klär du dig för en kväll på stan?

Jag är inte riktigt den dära klänningstjejen. Så helst ett par stilrena byxor, en enkel v-ringad topp & accessoarer till för att piffa upp looken. Ett par bekväma skor är också ett faktum om jag ska inta dansgolvet. Annars svarta klackar.

Hur gör man en tråkig söndag så rolig som möjligt?

Man börjar dagen med en långfrukost med familjen. Helst med pannkakor & smoothie med smak av hallon. Ett varmt bad med massor av bubblor med min dotter Naomi. När vi är nybadade & luktar gott (som dottern säger), så tar vi på oss myskläderna och kryper upp i soffan till en Astrid Lindgren film. Barnen i Bullerbyn är favoriten här hemma. Kvällen bruka alltid avsluta med att poppa popcorn i kastrull.

r v


Kött eller veggo

Mojito eller coca cola

Powerwalk eller gym

Festivalhelg eller hotellweekend i Köpenhamn

Klänning eller byxa

Surisar eller saltlakrits

Klicka här för att komma till Yayas blogg!