Inför helgen med Joanna Fingal

Idag tog vi oss ett litet helgsnack med Nouws chefredaktör Joanna Fingal. Vi kollade vad hon helst går och äter hemma i Stockholm samt vad hon gör för att liva upp en vanlig ångestsöndag. Kolla in vad vi mer pratade om! Fashion -


Hej Joanna! Hur är läget? Mår du bra?
– Hej! Jag mår toppen, tackar som frågar. Sitter i skrivande stund framför en sprakande brasa, med raggsockor och myskläderna. Inväntar fredagsmyset!Vad har du för helgplaner?
– Det blir en helg i Göteborg även denna helgen. Lugnt och skönt, god mat, systerdotter-mys och melodifestivalen i morgon! Min bästa kompis Sara jobbar som stylist med Mello så hon har fixat biljetter till oss. Charlize (min systerdotter) är jätte exalterad, jag lite mindre, – men vad gör man inte för de små? ;)


Vart går du om du ska ut på middag och vad äter och dricker du?
– Då går jag till Riche eller Farang. På Riche äter jag Råbiff och dricker ett glas rött och går jag till Farang äter jag asiatiskt och dricker en syrlig drink. Mums!


Hur klär du dig för en kväll på stan?
– Svart som natten är jag. Tråkigt, I know, men snyggt, ja. Vida byxor eller skinnbrallor, ett urringat linne och en snyggt sittande kavaj. Vill jag fixa till mig lite extra blir det en vippig kort klänning eller ett snyggt, kvinnligt längre fodral. Till detta blir det vassa, spetsiga klackar.


Hur gör man en tråkig söndag så rolig som möjligt?
– Man sover länge, tar en promenad till brunchen på Riche som man styrt upp med vännerna. Skvallrar om lördagens bravader och sedan går man till Ica och handlar till söndagsmiddag som blir kyckling i murkelsås. Är man inte mätt där (risken finns!) äter man massor av godis, naturgodis och dricker cola-light.


Kött eller veggo?

Mojito eller Redbull vodka?

Powerwalk eller gym?
– Löpning och intervallträning varvat med gym.

Festivalhelg eller hotellweekend i Köpenhamn?
– Weekend i Paris.


Klänning eller byxa?

Surisar eller saltlakrits?

Klicka här för att komma till Joannas blogg!

Writer
Redaktionen