Inför Djungelns Drottning

Ett gäng storstadstjejer strandsatta mitt i djungeln kan sluta hur som helst, eller? Den 14 mars har Djungelns Drottning premiär i Kanal 5 och här får du bekanta dig med de tio deltagarna - varav sex stycken bloggar på Nattstad. Other -

Lina Hellqvist: Färger och socker är mitt universum! Jag har stora bröst men det är inget problem i djungeln tror jag.
http://nouw.com/LinaHellqvist

Jessica Lauren: Jag är en glad tjej som gillar att träna, festa, umgås med vänner och familj, och är ödmjuk och snäll. Jag har faktiskt ingen erfarenhet av djungelliv, eller jag har varit på kollo en gång. Men jag vet inte om det räknas..?
http://finest.se/jessicalauren

Katarina Testad: Jag är coolaste bruden i det här programmet. Jag har en massa intressen; jag syr, pysslar med grejer, sjunger, spelar gitarr, jag rappar och jag är bloggare. Jag kommer nog aldrig bli vuxen, jag är nog lite som Pippi Långstrump. Jag kommer överleva djungeln eftersom jag kommer från Dalarna och gick på scouterna när jag var liten.
http://caty.nu/

Pischa Strindstedt: Det fysiska tror jag att jag klarar av bra. Men man vill ju ha lite motstånd annars ger man ju inte det bästa av sig själv. Jag är en överlevare. Jag är från förorten och där överlever man. Jag kommer att bli djungelns drottning för att det är självklart. Det är ju typ samma sak, djungel… förort.
http://nouw.com/Pischas

Juliette Holmqvist: Jag sjunger! Min blogg handlar väldigt mycket om musiken men även om skönhet och mode som alla tjejer bloggar om. Utseende för mig är ganska viktigt. Faktum är att jag tror att vara utan plattång är det som kommer att vara jobbigt. Jag har faktiskt köpt en sladdlös plattång. Jag är väl förberedd.
http://nouw.com/julietteholmqvistPaulina Starborn: Jag kallas för Barbie. Jag älskar rosa. Jag är väldigt bra på att sjunga och dansa och sedan är jag även jäkligt bra på att måla naglarna.
http://finest.se/PaulinaStarborn

Aliette Corleone: Jag är från Göteborg och har aldrig haft ett riktigt jobb. Mitt jobb är typ att sprida glädje på Avenyn. Skönhet för mig är egentligen en inre skönhet, man kan ju photoshopa en bild men inte en insida. Jag kommer att bli djungelns drottning eftersom jag inte är rädd för någonting. Jag är absolut inte rädd för spindlar eller ormar, bara fåglar.
http://nouw.com/BabySenorita

Sara Bolay: Jag kommer från Uppsala och bloggar om mitt liv. Och sedan så pluggar jag socialpsykologi också. Om jag skulle förklara mig med tre ord så skulle jag säga framåt, fantasifull, kreativ, kärleksfull… oj, det blev fem ord.
http://nouw.com/sarabolay

Diza Diamond: Jag är typ shoppaholic, pojkflickig, barnslig och vegetarian. Jag kommer äta lite bär eller tugga på ett blad.
http://nouw.com/Diza%20Diamond

Annie Lindblad: För mig är utseendet väldigt viktigt. Livet är för kort för att se ut som en sopsäck. När jag var yngre så campade vi, på tomten… Andra kan uppfatta mig som väldigt bitchig.
http://annies.myshowroom.se/

Källa: Kanal5.se

 

Skribent
Lina Norman