"Ikke legg så mye press på deg selv"

Denne ukens blogg er Tina Bauge. På bloggen hennes får dere lese om mote - med inspirasjon, erfaringer, tips og råd i klesveien. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med en av våre nyeste motebloggere! Profile - 2

Hei Tina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra, takk for at du spør. Det å være ukens blogg er en kjempe stor ære. Jeg er kjempe glad for denne muligheten, Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen vil fokusere på min stil og hva den inspireres av. Målet mitt er jo å inspirere andre gjennom mine egne erfaringer, tips og råd. Jeg håper at jeg kan bidra til noe positivt, gjerne åpne øynene til mine lesere og vise at inspirasjon kan komme fra så mye forskjellig.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt aller beste fototips er bare å hoppe i det! Øvelse gjør mester. Jeg vet det er mange som synes det er ubehagelig å stå fremfor kamera, det var jeg også i begynnelsen. Men ikke legg så mye press på deg selv, ha det litt gøy når du tar bilder. Dette vil garantert reflekteres i bildene dine. Jeg elsker naturlige bilder, med ekte smil og latter!

Så er det jo lys da, som de fleste sikkert har hørt flere ganger. Jeg personlig får aldri fine bilder når solen står på
sitt sterkeste. Når det er overskyet og grått vær finner jeg frem kamera ASAP. Med overskyet vær får jeg et fint
lys på bildene, og hvis det er sol finner jeg en plass med skygge. De beste Selfiene og Up-Close bildene får jeg
når solen er på vei opp eller på vei ned – det gir meg en ekstra glød.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg liker variasjon. Det er gøy å gå ut på byen av og til, men jeg må ikke feste for at lørdagen skal være suksessfull. Jeg elsker også rolige kvelder med en god film, masse digg mat og et glass med vin.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg har lest Kenza Zouiten sin blogg i evigheter. Finner også mye av min inspirasjon fra Maria Kragmann og Sophia Roe.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg gikk faktisk på Drilldans i 10 hele år, og er flink til å danse. Jeg lærer meg nye danser veldig fort og har god ”Rytmesans” haha. Pluss jeg lærer meg lyrics til sanger med en gang, så jeg lever basically alltid i en musikkvideo :)

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg drømmejobben i boks, som lar meg reise/oppleve det beste livet har å by på. Jeg satser selvfølgelig på en suksessfull karriere innen mote!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften vil rett og slett være å ha det utrolig gøy! Gi mer blaffen i hva alle andre mener, kjøre mitt eget løp. Jeg vil gjøre mer ting som tvinger meg ut av komfortsonen, jeg føler meg alltid mest inspirert når jeg opplever nye ting og erfaringer. Jeg tror dette er en god strategi som vil skille meg ut fra alle andre.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
1. Hele høst- og vinterkolleksjonen til Zara.
2. Reise til Paris
3. Viktigst av alt – at mine nære og kjære har det bra.

Besøk bloggen til Tina: www.nouw.com/tinabauge